tuntia

Ladies Watch Orient

Ladies Watch Orient

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. tarina
 2. piirteet
 3. Kellojen ja toimintojen tyypit
 4. muoto
 5. materiaali
 6. Selaa suosittuja malleja
 7. Kuinka paljon ne maksavat?
 8. Miten rannekorua lyhennetään?
 9. Miten erottaa alkuperäinen väärennöksestä?
 10. Asiakkaiden arvostelut

Kellon valitseminen ei ole helppo tehtävä. Samalla ne ovat tekninen laite, jonka pitäisi toimia kunnolla ja tärkein koriste-apuväline. Tänään tarkastelemme Orient-naisten kelloja: niiden tyyppejä ja toimintoja, mitä materiaaleja he ovat valmistaneet, kuinka paljon ne maksavat ja paljon muuta.

tarina

Orient Watch -yhtiöllä, joka on perustettu vuonna 1950, on oma tausta. Vuonna 1901 Segoro Yoshidan kelloseppä avasi Tokiossa pienen työpajan, jolla oli työpaja. Tämän jälkeen tuotevalikoima koostui tuoduista tavaroista. Kellojen kysyntä oli tuolloin jo melko korkea, samoin kuin tuontimallien hinnat, joita keskimääräinen japanilainen ei ollut varaa. Siksi Segoron toiminta keskittyi edullisten japanilaisten tavaroiden tuotantoon.

Niinpä vuonna 1920 alkoi tuotanto Tokiossa, nimeltään Toyo Tokei Manufacturing ja valmisti työpöytäkellon. Vuonna 1934 Kellojen valmistus alkoi ja vuonna 1936. Hinon kaupungissa käynnistettiin toinen tehdas.

Vuonna 1950 Tama Keiki avattiin, vuosi myöhemmin nimeksi tuli Orient Watch. Tästä hetkestä lähtien brändi kehittyi aktiivisesti ja menestyksekkäästi. Merkittäviä tapahtumia historiassa ovat Royal Orientin (1959) myynnin aloittaminen, Orient LCD Quartz -digitaalikellon julkaisu (1974), Touchtron-mallin esittely LED-näytöllä (1976), Orientron-kvartsimallien (1977) ja monet muut.

Toinen huomionarvoista on Power Reserve -mekanismin kehittäminen, joka näyttää jäljellä olevan varauksen.

Tänään Orient valmistaa yli kaksi miljoonaa tuotetta vuodessa, ja yhtiön edustustot avataan 60 maassa.

piirteet

Tuotemerkin ominaisuuksia ovat:

 1. Innovatiivinen kehitys, esimerkiksi maailmanajan funktion käyttöönotto. Lisäksi yhtiö kehittää edelleen mekanismejaan.
 2. Huolehtiminen ympäristöstä ja ihmisten terveydestä. Tuotannon aikana havaitaan jätteitä ja vaarallisten aineiden käyttöä koskevia WEEE- ja Ro-Hs-direktiivejä.
 3. Tällaisten materiaalien käyttö kuten: ruostumattomasta teräksestä valmistettu korkean lujuuden ja korroosionkestävyys, titaani ja kulta OG.
 4. Yritysten organisointi erityisellä tavalla. Niinpä automatisoidulla tuotannolla, joka tekee tuotteesta edullisen, laatu pysyy korkeana. Näin tapahtuu myös käyttämällä omia materiaaleja ja osia. Lopulta voit antaa 24 kuukauden takuun.

Pysäytetään tarkemmin materiaaleista, mutta voidaan todeta, että titaanituotteet ovat kevyempiä kuin ruostumaton teräs, ja lisäksi se ei aiheuta allergioita. Kullapinnoitteella on jalo punainen sävy ja sitä levitetään sputteroimalla, mikä takaa sen laadun.

Arvioi visuaalisesti kaikki Orient-naisten kellojen ominaisuudet ja edut, voit katsella seuraavaa videota.

Kellojen ja toimintojen tyypit

Automaattiset mekaaniset kellotjonka avulla voit unohtaa paristojen vaihtamisen, löytyy 3 Stars Crystal 21 Jewels, Elegant / Classic, Happy Stream ja Stylish & Smart -kokoelmista.

Sukelluskellot, joissa on veden suojaus, ovat luokan 200WR. Tällaisia ​​malleja löytyy Dressy-kokoelmasta. Niissä on kvartsiliike, teräskotelo, kumia tai terästä oleva rannekoru, mineraalilasi, kalenteri sekä valoiset kädet ja tunnisteet.

Useissa kokoelmissa on löydettävissä ja vanhat mallit, jotka muistuttavat äitini tai isoäidin kelloa. Ne erottuvat pienen koon, numeroiden kuvan tyypillisen tyylin, nuolien tyypin, rannekkeen kutomisen ja leveyden, tai tynnyrinmuotoisen kotelon.

Orient-valikoimassa on monia malleja, joissa on kvartsiliike, Vedenkestävä jopa 50 WR, metallia, terästä tai titaanikoteloa. Lisäksi joissakin niistä on kalenteri ja kronografi.

Tämäntyyppinen kello on esitetty seitsemässä kokoelmassa, joten on mahdollista valita tyyli, muotoilu ja hinta sopiva malli.

Urheilukellot ovat Dressy- tai Elegant- / Classic-kokoelmissa. Kvartsi tai mekaaninen, jossa kumi- tai teräsrannekoru - ne täydentävät tyylikkään ulkoasun, jossa on lenkkarit tai lenkkarit.

Tuotevalikoimaan kuuluvat safiirilasi. Verrattuna tavalliseen, sillä on suurempi läpinäkyvyys ja naarmuuntumisvastus. Suurin valikoima tällaisia ​​kelloja Elegant- / Classic-kokoelmassa, jossa voit valita tyylikkään kohteen mihin tahansa ulkoasuun.

Kalenterin kello näyttää kuluvan kuukauden päivämäärän, ja niille, jotka tarvitsevat sekuntikellon, on malleja, joissa on kronografi, ja ne näyttävät myös viikonpäivän. Orient-valikoimassa on melko vähän tällaisia ​​tuotteita.

Elegantti / Classic-kokoelmassa voit poimia iskunkestäviä malleja.. Niiden erikoislaite suojaa ohuet tasapainotaksit pieniltä vaikutuksilta. On kuitenkin syytä muistaa, että se ei tallenna mekanismia syksyn tai voimakkaiden iskujen vaikutuksista.

muoto

Valmistajan tuotevalikoimassa on useita kellon kotelon muotoja: pyöreä, suorakulmainen, neliö, tynnyri tai epätavallinen, monipuolinen. Klassiset pyöreät kellot ovat kaikissa tuotemerkeissä.

Kotelon koko voi olla suuri, pieni tai vakio.

Suunnittelumallit, joissa on suuri valitsin koristeltu myyttisillä lohikäärmeillä ja japanilaisilla hahmoilla, on Dressy-kokoelmassa. Käytännöllisesti katsoen jokaisessa kokoelmassa on pienikokoisia malleja, joissa on sekä klassista että modernia tyyliä.

Keskikokoinen pyöreä tapaus on ollut muodissa yli yhden kauden ja näin ollen nämä tuotteet ovat suurin valikoima. Harkitse valmistajan tarjoamia kelloja:

 • suunnittelu - kuvia lohikäärmeistä, ballerineista, kukkia ja kehon alkuperäisestä suunnittelusta;
 • joka päivä - monokromaattisella, helmiäisellä tai käsin maalattavalla valintakiekolla, jossa on kiteitä numeroiden sijaan, beige, violetti, sininen, vaaleanpunainen, oranssi, ohuella tai leveällä rannekkeella ja monia muita tyylikkäitä ja muodikkaita malleja;
 • puvun alla - jossa on hienovarainen muotoilu nahka- tai metallirannekoruissa, jossa on valkoinen, musta tai helmiäinen;
 • urheilu - kumi-, silikoni- tai teräsrannekoru.

On myös syytä huomata, että Slim-mallisto sisältää malleja, joissa on ohut runko.

Kellot, joissa on neliölaukku, näyttävät alkuperäisiltä ja tyylikkäiltä. Erityisesti haluan korostaa mallia SZCC004W, jossa on pitsi rannekoru koristelu ja QBEL002B metallirannekorulla ja mustalla soittaa koristeilla kiteillä.

Suorakulmaisten tuntien joukossa on monia alkuperäisiä ja mieleenpainuvia malleja. Esimerkiksi QCBE004W, jossa on epätavallinen numeroiden järjestys tai UBUF003W toisen aikavyöhykkeen funktiona.

materiaali

Orientillä on valikoima nahkaa, silikonia, kumia tai tekstiilihihnaa sekä ruostumatonta terästä, keramiikkaa tai titaania. Leveän tai kapean nahkavyön kellot voivat olla eri muotoja ja värejä, jotka on valmistettu klassisesta tai modernista tyylistä, koristeltu kuvioilla tai kiteillä.

Teräksestä valmistetuilla rannekkeilla on erilainen leveys, väri ja kutoa. On malleja, joissa on keraamiset insertit.

Kullatut tuotteet ovat edustettuina muodikkaassa automaattisessa, muodikkaassa kvartsi- ja Lady Rose -mallistossa. Tämä on tyylikäs ja tyylikäs kello, jossa on helmi-kello, Swarovski-kiteet tai ilman lisäelementtejä. Ne koristavat minkä tahansa, jopa kaikkein hienostuneimman kuvan.

Mallit, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo, jossa on metalliranneke tai valkoisella nahkavyöllä, näyttävät hyvältä ruskettuneella kädellä ja ovat ihana kesän lisävaruste.

Puhumalla materiaaleista, joista kellot tehdään, malli RPES002B erottuu. Se on valmistettu titaanista, ja siinä on myös alkuperäinen ulkoasu ja se sopii täydellisesti vintage-tyylisiin vaatteisiin.

Selaa suosittuja malleja

Nyt tarkastelemme suosituimpia malleja eri kokoelmista:

 • UNF5003W. Tyylikäs kello ruostumattomasta teräksestä ja rannekoru, valkoinen soittaa ja roomalaiset numerot. Sopii tiukkaan toimisto-asuun tai kuvaan, joka on tyylikäs.
 • UA07002T. Malli, jossa on ohut teräskotelo, on tiivis muotoinen tekstiilihihna, ja se on suuri lisä kaupunkikuvaan, jossa on farkut, ja lempeä romanttinen asu.
 • QC0Q006W. Tyylikäs valkoinen kello, jossa on helmi-kello ja kiteet, antavat kuvan kevyydestä, romantiikasta ja eleganssista. Tulkaa kevyeen kesämekoon.
 • TW00002W. Malli nahkahihnassa, jossa on kronografi, safiiri-kristalli ja Swarovski-kiteet, on alkuperäinen ja tyylikäs tuote. Se sopii tiukkaan kuvaan housupuvulla ja muodikkaassa - farkkuilla ja paitalla.
 • DBAE001T. Klassinen suorakulmainen muoto nahkahihnassa. Siinä on mieleenpainuva sisustus: avoin kellomekanismi ja kuviot perhosista. Tuotteella on melko monipuolinen muotoilu ja se sopii useimpiin vaatekaapin vaatteisiin.
 • QCAT002B. Musta tekstiilivyö, teräs ja kiteet yhdistävät kuvan eleganssia ja kauneutta.

Tämä kello on loistava lisä iltapuvulle.

Kuinka paljon ne maksavat?

Eri myymälöissä Orient-kellojen hinnat ovat erilaisia:

 • Verkkokaupoissa ne alkavat 4,5 - 5 000 ruplaa. Tämä on kvartsimallien vähimmäishinta.
 • Mekaanisella itsekäämityksellä voit viettää 7 - 20 tuhatta ruplaa.
 • Alkuperäiset suunnittelutuotteet maksavat 8-18 tuhatta ruplaa.
 • Päivittäisten ja klassisten mallien hintaluokka on melko laaja ja 5-20 tuhatta ruplaa.
 • Urheilukello maksaa yli 7 000 ruplaa.

Edellä mainitun tuotemerkin suosituimmista edustajista edullisimmat ovat QCAT002B, joiden kustannukset ovat noin 6,5 tuhatta ruplaa. QC0Q006W-kellot maksavat noin 9 tuhatta ruplaa, UNF5003W ja UA07002T maksavat 10,5 tuhatta ruplaa ja TW00002W maksaa 15,5 tuhatta ruplaa. Kallein DBAE001T joutuu maksamaan 17 - 18 tuhatta ruplaa.

Miten rannekorua lyhennetään?

Tätä helppoa menettelyä varten tarvitaan kevyt, pehmeä pinta, kuten pöytä ja valkoinen pöytäliina. Tämä on välttämätöntä, jotta lasi ei naarmuta tai menetä osia.

Työkaluista tarvitaan pihdit, vasara, leike tai neula.

Lyhentämisprosessi koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Rannekorun sisäpuolella on linkeissä nuolia. Ne osoittavat, mihin suuntaan kiinnitystappi ulottuu. Paina neulaa tai taivutettua pidikettä käyttämällä tangosta ja vedä se ulos pihdillä, jotka ovat tulleet ulos.
 2. Sitten sinun pitäisi toistaa manipulointi toisella linkin kiinnityksellä ja irrota se.
 3. On tarpeen poistaa linkit kellon kotelon molemmille puolille ja samassa määrässä, jotta lukko ei liiku. On parasta arvioida, kuinka paljon rannekorua tulisi lyhentää, kun se on edelleen koko. Huomaa, että kahta ensimmäistä linkkiä kehon kummallakin puolella ei pitäisi poistaa: ne eroavat muista. Niillä todennäköisimmin ei ole nuolia.
 4. Voit liittää rannekkeen kaksi osaa liittämällä nasta nuolen suuntaan ja napauttamalla sitä kevyesti vasaralla.

Miten erottaa alkuperäinen väärennöksestä?

Ensinnäkin vääriä merkkejä osoittaa oikein täytetyn takuukortin puuttuminen. Siinä on oltava tavaroiden myyvän organisaation leima, ostajan ja myyjän allekirjoitukset sekä mallin nimi, ostopäivä ja tuotteen sarjanumero.

Lisäksi väärennös voi tapahtua, jos kotelossa ja rannekorussa ei ole hologrammitarraa tai numeroa.

Voit suojautua väärennösten hankinnasta lukemalla ensin valitun mallin hinnat valtuutetuilta jälleenmyyjiltä. Muissa myymälöissä alhaisilla kustannuksilla pitäisi olla epäilyksiä.

Asiakkaiden arvostelut

Asiakkaiden mukaan, jotka käyttävät kellojaan 1,5–5 vuotta, voimme sanoa, että puhtaalla kuluneella lasilla, kotelolla ja rannekorulla ei naarmuta, pinnoite ei nouse. Tehdasakku voi kestää viisi vuotta.

Lisäksi sekä mekaanisten että kvartsikellojen omistajilla ei ole valituksia liikkeen tarkkuudesta.Aktiivinen ja pitkäaikainen käyttö voi kuitenkin menettää ulkonäköään ja vaatia vaihtoa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet