tuntia

Rannekellot tytöille

Rannekellot tytöille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Mallit iän mukaan
 3. toiminnallinen
 4. koristelu
 5. Väriliuokset
 6. tuotemerkkejä
 7. Mitä käyttää?

Tyttöjen rannekellot ovat hyvä lahja kaikille lomille. Tämä on muodikas sisustus ja kaunis lisä kuvaan ja erittäin hyödyllinen lisävaruste, joka opettaa lapsellesi navigoida ajoissa.

Lisäksi nykyaikaisissa kellojen malleissa on lisätoimintoja, jotka auttavat lasta useissa tilanteissa.

piirteet

Lasten kellot poikkeavat aikuisten lisävarusteista monin tavoin. Tämä sisältö ja ulkonäkö sekä materiaalit ja kustannukset.

Lasten tarvikkeet eroavat toisistaan ​​valmistajien, ikäryhmän, jota varten ne on tarkoitettu, väri, sisustus, materiaali. Suurin osa malleista on saatavana vedenpitävinä ja iskunkestävinä.

Mekaaninen kello

Kellon kädet käynnistävät jousen. Näillä kelloilla on pieni virhe ja he pelkäävät yleensä kosteutta ja pölyä.

Kvartsikello

Kvartsimallit ovat paristokäyttöisiä. Ne ovat tarkempia ja käytännöllisempiä. Saattaa olla nuolia tai näyttöä.

Elektroninen kello

Elektronisella kellolla on hyvä toiminnallinen sisältö. Yleensä ne suorittavat myös sekuntikellon, herätyskellon, lämpömittarin, sykemittarin, paineanturin ja kosteuden.

Älykello

Älykellot on varustettu GPS-toiminnolla, jonka avulla voit paikantaa lapsen. Tietoja siitä saa vanhempien puhelimesta tai tietokoneesta erityisohjelman avulla.

Kun valitset mallin lapselle, erityistä huomiota kiinnitetään useisiin kohtiin:

 1. Valmistusmateriaali. Itse tapaus on useimmiten turvallisesta muovista, kestävästä ruostumattomasta teräksestä tai kevyestä ja kestävästä alumiiniseoksesta. Kello on kellon hauras osa, joten sen valmistusmateriaalin on oltava erityisen kestävä. Se voi olla naarmuuntumaton mineraalilasi tai ympäristöystävällinen akryyli.
 2. Hihnan on oltava riittävän vahva, pehmeä, joustava ja allerginen. Yleensä hihnojen valmistuksessa käytetään kumia, nailonia, polyvinyylikloridia tai polyuretaania.
 3. toiminnallinen. Mallin valinta riippuu kellon vaatimuksista. Jos tavoitteena on vain opettaa lapsi ymmärtämään aikaa, niin mekaaninen kello riittää. Jos haluat hallita lapsen sijaintia, on parasta päästä "älykkään" gadgetin läpi.

Mallit iän mukaan

Kelloa voidaan käyttää kaikkein herkimmältä iältä. 3-4 vuoden ikäinen lapsi ei todennäköisesti opi ymmärtämään aikaa, mutta hän todennäköisesti ilahduttaa valoisasta, kauniista rannekkeesta, jossa on suosikki sankari. Vanhemmat lapset voivat oppia helposti määrittämään ajan ja ymmärtämään "älykkäiden" mallien muita hyödyllisiä toimintoja.

Esikoululaisille

Heti kun lapsi saavuttaa enemmän tai vähemmän tietoisen iän, hän pystyy jo saamaan ja sen pitäisi saada yksinkertaisin malli. Se voi olla jopa leikkikello nuolilla. Tytöt 3-4 vuotta rakastavat koristella itseään kaikenlaisilla värikkäillä rannerenkailla, helmillä, renkailla.

Söpö katsella hauska kasvot tai kypsä marja varmasti miellyttää pikku fashionista.

4–5-vuotiaat ja vanhemmat lapset voivat tulla käsi-kellojen malleihin. Hyödyllinen lisävaruste antaa sinulle mahdollisuuden tutustua numeroihin ja "saada ystäviä" ajan mittaan.

Esikoululapsille tarjotaan useimmiten kirkkaita ja värikkäitä malleja, jotka on koristeltu heidän suosikkikuvahahmoillaan. Tietenkin kellon on oltava korkealaatuista. Hyvin nuorille fashionistasille on parempi olla valitsematta kelloa, jossa on pieniä osia tai koruja.

7–10-vuotiaille tytöille

Peruskouluikäiset tytöt ovat myös hullu satu- ja sarjakuva-hahmoja kohtaan, mutta enemmän ”aikuisten” malleja on jo valittu.

Teini-ikäisille

Tytöt 12–13-vuotiaille ja vanhemmille tytöille ovat entistä hillitsevämpiä ja selkeämpiä, tyylikkäitä ja hienostuneita. Teini-ikäisten valikoimaa esittävät mallit, jotka on toteutettu useimmissa tyylisuunnissa.

Yleensä puhumme keskikokoisesta kellosta. Suunnittelu voi olla klassinen, urheilullinen, vuosikerta. Kellot voivat olla sekä elektronisia että mekaanisia. Toiminnallisia teini-aikoja kiinnitetään jo paljon enemmän huomiota. Kello suorittaa ajastimen, sekuntikellon, sykemittarin toiminnot. Nämä toiminnot ovat varmasti hyödyllisiä liikuntakoulutuksessa tai koulutuksessa.

Lisäksi kellossa on laskin, taskulamppu, herätyskello ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Mitä tulee ulkonäköön, tytöt pitävät naispuolisia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja. Se voi olla pieni pyöreä soittaa, soikea tai muu muoto ohuella nahkahihnalla tai elegantilla metallirannekkeella. Teini-ikäiset tytöt valitsevat usein romanttisia vaihtoehtoja, esimerkiksi sydämenmuotoisen soittaa.

Väriliuos voi olla mikä tahansa: klassinen musta, valkoinen tai teräsväri, kirkas sateenkaaren sävyt tai räikeä neon-sävyjä.

toiminnallinen

Teknologian kehittämisen myötä myös tutuimpia ja yksinkertaisimpia lisävarusteita päivitetään ja monimutkaistetaan jatkuvasti. Ja älykäs kello on yksi kaikkein silmiinpistävimpiä esimerkkejä tästä.

Yksi tämän gadgetin päätavoitteista on lasten turvallisuus ja vanhempien valvonnan mahdollisuus. Tällaisen laitteen avulla voit paikantaa lapsen. Tunnit mahdollistavat lähtevät puhelut ja saapuvat.

Joissakin malleissa on useita muita hyödyllisiä ominaisuuksia:

 • "Automaattinen menetys";
 • automaattinen haku tunteja;
 • lämpömittari;
 • Wi-Fi-moduuli;

Tällaisen gadgetin hinta riippuu suoraan sen toiminnallisuudesta. Halvat kellot on varustettu yksinkertaisimmalla joukolla tarvittavia toimintoja.

Älykellot ovat yhteensopivia mobiililaitteiden kanssa. Ne voivat toimia puhelimen kauko-ohjaimena. Niiden avulla voit vastata puheluun, kuunnella ääniviestiä, tarkastella sosiaalisia verkostoja Internetissä ja paljon muuta.

Älykellot auttavat lasta itsenäisesti hallitsemaan tilaansa liikunnan ja harjoittelun aikana. Joissakin malleissa voit jopa määrittää stressin tason ja suositella toimenpiteitä sen vähentämiseksi.

Useimmissa malleissa on pelkästään viihdyttävä toiminto: niissä on erilaisia ​​pelejä, pulmia ja muita viihdettä. Useimmat kellot on valmistettu vedenpitävästä versiosta, joka lisää huomattavasti niiden käyttöikää ja tekee kellosta käytännöllisemmän.

koristelu

Kellot, kuten muiden tyttöjen lisävarusteet, on koristeltu kaikenlaisilla eri materiaaleilla. Ensinnäkin itse kellon muotoilu voi olla osa sisustusta. Epätavallinen muoto, esimerkiksi omenan, kirsikan, perhosen, kukka- tai sydämen muodossa, houkuttelee muiden huomion epätavalliseen lisälaitteeseen.

Seuraava kohta on rannekoru. Tämä voi olla nahka- tai kudottu hihna eri väreistä, alkuperäisen kudoksen metalli-rannekoru, kirkas silikoniranneke ja kaunis koriste.

Koristeina käytetään usein koristeita, kirjontaa, applikaatioita, metallielementtejä, leimaamista, helmiä ja luonnollisesti strassia.

Katso rhinestonesilla, jotka rakastavat tyttöjä, tyttöjä ja eri-ikäisiä naisia.

Hihnamateriaalit

Nykyisin suosituimpia materiaaleja hihnojen valmistukseen voidaan todeta:

 • kumi (materiaali eroaa joustavuudesta ja vedenkestävyydestä);
 • nailon (korkean teknologian materiaali kestää UV-valoa, vettä ja korkeaa lämpötilaa);
 • PVC (polyvinyylikloridi - erittäin kestävä, kestävä ja kulutusta kestävä materiaali);
 • PU (polyuretaani tai eko-nahka on erittäin suorituskykyinen ja koristeelliset ominaisuudet).

Polyuretaanirannekorut ovat hajuttomia, eivät venytä eikä repeile. Materiaalin huokoset sallivat ihon hengittää. Materiaalilla on hyvä hygroskooppisuus.

Silikoni-rannekellon rannekkeet ovat nykyään niin suosittuja, koska ne ovat kevyitä, kestäviä, turvallisia, hygienisia ja kaikenlaisia ​​kirkkaita värejä, joita lapset pitävät niin paljon.

Väriliuokset

Väri ratkaisu lasten kellot voivat olla hyvin erilaisia, kaikki riippuu malli kellot, materiaalin, iän ja maku lapsen. Silikoni, polyuretaani ja muut synteettiset kellot ovat pääsääntöisesti valoisia, rikkaita, rikkaita värejä ja sävyjä, jotka on sisustettu runsaasti ja koristeltu kauniilla koristeilla.

Metalli-, kumi- ja nahkarannekorut ja vyöt ovat yleensä väreissä pidempiä. Useimmiten se on klassinen musta, punainen, sininen väri. Metallirannekorut valmistetaan tavallisesti kullasta tai hopeasta.

Ne ovat hyviä niiden luonnollisille sävyille.

tuotemerkkejä

Kelloihin erikoistuneet yritykset sisältävät usein kokoelmiinsa ja lastenmalleihinsa suunniteltuja kaikenikäisille tytöille. Kuuluisimpia maailman tuotemerkkejä ovat Casio, LORUS, Q & Q, Swatch sekä kotimainen valmistaja Tik Tak.

Nämä yritykset takaavat tuotteidensa laadun, turvallisuuden ja luotettavuuden. Niiden mallit ovat laadukkaita, tyylikkäitä, moderneja ja laajan valikoiman. Jokainen tavaramerkki yrittää tuoda malleilleen alkuperäisen maun, joka erottaisi niiden tuotteet analogien taustalla:

 • Esimerkiksi Timex tarjoaa kellon, jossa on ainutlaatuinen elektroluminoiva taustavalo, jonka avulla voit nähdä valintakiekon jopa täydellisessä pimeydessä.
 • CASIO-mallit ovat ihanteellisia urheiluun.
 • Q & Q: n ja LORUSin lisävarusteet ovat ihanteellisia uimiseen ja sukellukseen, mutta ne säilyttävät melko demokraattisen arvon.
 • Disneyn ja Legon tavaramerkkien kellot erottuvat nykyaikaisista laitteista, mutta myös tyylikkäästä ja valoisasta muotoilusta. Kaikki mallit on sisustettu Disney-sarjakuvien hahmoilla ja suosikkisi Lego-pelin hahmoilla.

Mitä käyttää?

Kello on lisävaruste, jota käytetään rento, koulu, juhla- ja urheiluvaatteet. Klassiset mallit nahkahihnalla tai metallirannekkeella ovat yleismaailmallisia.

On parempi yhdistää kirkkaampia, alkuperäisiä ja epätavallisia malleja samankaltaisilla vaatteilla. Esimerkiksi hedelmiä, leluja, sarjakuvahahmoja edustavat mallit näyttävät hyvältä kesän vaatteilla, joilla on samat kirkkaat ja kylläiset värit.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet