tuntia

Android Watch

Android Watch

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Tärkeimmät toiminnot
  2. malli
  3. piirteet
  4. edut
  5. päivittäminen
  6. Arviot
  7. Kehitysnäkymät

Nykyaikainen maailma ei pysy paikallaan, henkilö saa uusia tekniikoita, jotka tekevät niistä toimivampia, mukavampia ja tyylikkäempiä. Kun olet ystävien kanssa kahvilassa, se ärsyttää monia, että viiden minuutin välein ystävä tarkastelee puhelinta, mutta nyt voit poistaa sen ja nauttia yhtiöstä. Voit tehdä tämän Android-kellon avulla.

Tärkeimmät toiminnot

Monet ihmiset eivät tiedä, miksi tarvitsemme Android-kellon. Perusfunktiot ovat hyvin yksinkertaisia: kunkin lompakon malleista riippuen löydät eri kantaman toiminnot.

Yksinkertaisimmat mallit tarjoavat älypuhelimen ohjauksen, sykemittarin, ilmoitukset ja vakavat mallit pumpataan jopa voimakkaaseen akun lataukseen, niissä on navigaattori, lähetetään ilmoituksia, annetaan valinta - anturi tai näyttö puhelimessa, äänen vastaus, tekstiviestit, pilvikäyttö, herätyskello.

Muuten monet kehittäjät sanovat, että jos on tärinämoottori, gadget seuraa henkilön lepotilaa, jolloin hänen herääminen on helppoa ja rajoittamaton. Yleensä kello pysyy aina yhteydessä, miten tämä on tärkeää nykyaikaisille ihmisille.

Älykkäiden gadgeteiden tärkeimmät toiminnot ovat siis tiedottaminen älypuhelimen puheluista, sähköposti, tekstiviestit ja sosiaalinen verkostoituminen, urheilun saavutusten hallinta (kalorien laskeminen, aktiivisuus, sykemittari), puhelimen ohjaus (valokuva, musiikki, haku).

malli

Mutta ovatko älykkäät laitteet sopivia vain liikemiehelle? Jokaiseen makuun voit valita lisävarusteen. Urheilijoille suositellaan kuntosalirannekkeita, jotka nyt täydentävät puhelimen kelloa ja ilmoituksia. Sopii Fitbitiin, Nike ja Polar selviävät onnistuneesti tästä tehtävästä. Nyt voit nauttia suosikkimusiikkiasi urheilun aikana ilman, että yrität vastata puheluun puhelimesta, vaan yksinkertaisesti vaihtaa tarvittavat kellotiedot.

Toinen mielenkiintoinen malli - Lifetrak R450. Monet väittävät, että heillä on sykemittari, joka on tarkin älykäs kello, joka hyväksyy kaikki ilmoitukset ja toiminnot. Lisäksi voit vaihtaa musiikkia, nähdä, mitä ystäväsi tekevät sosiaalisissa verkostoissa, piirtää reittejä ja tarkista sää.

Totta, on olemassa yksi haittapuoli: venäläisille käyttäjille teksti on ruutuissa. Toivottavasti tämä väärinkäsitys paranee ja pian jokainen voi nähdä paremman mallin urheilulle.

Tarkastella ja kouluttaa tätä kellomallia seuraavassa videossamme.

Sony SmartWatch2 -malli soveltuu aina kiireisille ihmisille. Upea muotoilu, kirkas näyttö, kello synkronoidaan ilman sovellusten apua, joka sopii erinomaisesti Android-järjestelmään. Lähetä kaikki ilmoitukset näytölle - viestistä ja saapuvista puheluista sosiaalisiin verkkoihin. Erittäin mukava neuvottelujen aikana, kukaan ei voi häiritä.

Tarjoamme videon tarkistuksen "älykkäistä" kelloista alla.

Jos saat vaikutelman, että laite voi olla hyödyllinen vain liikemiehille, se on jälleen virhe. Alcatel-malli voi olla tyylikäs lisä kuvaan. Perusfunktioiden lisäksi niissä on optinen sykemittari ja kosketusnäyttö, joka on esitetty klassisina väreinä - valkoinen ja musta. Puhelimella kello on määritetty sovelluksen avulla. Se on yksinkertaista!

Perinteinen katsaus seuraavassa videossa.

Pebble Time on älypuhelinmarkkinoiden epävirallinen johtaja. Monet käyttäjät merkitsevät valoa ja painottomuutta. Urheilijat eivät kuitenkaan kiiruhdella iloita, heillä ei ole sykemittaria.

Yksi etu on, että aktiiviset käyttäjät pitävät vahvasta akusta, joka kestää useita päiviä.Mutta venäjänkieliset käyttäjät lukevat uudelleen neliöt. Tarjoamme katsomaan videota kaikista alla olevista eduista ja haitoista.

Malli MOTO 360 voi kilpailla Pebble Timein kanssa. Ne ovat saatavilla eri muodoissa. Voit valita eri hihnoista ja näytön koosta. Kaikki edellä mainitut toiminnot ovat käytettävissä, jotkut muut lisätään, kuten äänihaku, kiihtyvyysmittari, sykesensori, gyroskooppi.

Lisätietoja tästä mallista on seuraavassa videossa.

Alle 6-vuotiaille vauvoille sopivin malli Smart Baby Watch Q50 tarjoaa SIM-kortin liittämisen. Kyky soittaa eri tavoin muuttuu todellisuudeksi tälle kellolle. Kellossa on myös GPS, jonka avulla voit nähdä lapsen läsnäolon. Tapauksessa on hälytyspainike, jota lapset voivat käyttää vaaratilanteessa.

Erikoissovellusten avulla voit määrittää lapsen etsinnän rajat, jos rajoituksia rikotaan, niin vanhemmat ilmoitetaan välittömästi viestillä.

Kuinka asettaa kello niin, että se suorittaa kaikki sen toiminnot oikein? Selvitä seuraava video.

Älykkäiden laitteiden naismallit eivät ole niin laajalti edustettuina älykkäiden gadgetien markkinoilla, vaikka vaihtoehdoista onkin erilaisia. Enimmäkseen heillä ei ole menestystä massiivisen painonsa vuoksi. Malli ei yksinkertaisesti näytä tyylikästä naisten kättä. On kuitenkin mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

LG Watch Style - ihanteellinen naisten kellomalli. Tyylikäs, valoisa, hienostunut ja toimiva. Tyylikäs ja pienikokoinen laite tarjoaa upean valintajärjestelmän, uusimman ilmoitus- ja hälytysjärjestelmän sekä urheilutoiminnan hallinnan.

Jokaisesta budjetista voit ostaa mielenkiintoisen mallin, jossa on rannekkeet, jotka on leikattu hopeaa, ruusukullasta ja titaanista.

Myös onnistunut naismalli ovat Omate Lutetia. Mielenkiintoinen rannekoru on suunniteltu joukoksi helmiä, ja näyttö on suojattu safiirilasilla. Laitteessa on äänituki ja askelmittari.

Suosittu "älykäs" malli - Nevo. Unisex-tyyli. Kehittäjät lupaavat, että rannekellot julkaistaan ​​suurten kaupunkien nimillä ja useissa väreissä. Tärkein etu on, että ne latautuvat hyvin pitkään, akku on vaihdettava vain kerran vuodessa. Tarkempia tietoja valmistajalta.

Emme voi tehdä ilman videon tarkistusta, jossa on selkeä esitys kaikista mallin eduista.

piirteet

Jos älykellojen monipuolisuudesta on vielä epäilyksiä, uskon, että jotkin ominaisuudet poistavat ne.

  • Ensinnäkin jotkut mallit, joissa on Wi-Fi-tuki, voivat vastaanottaa ilmoituksia paitsi Bluetoothin kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit turvallisesti unohtaa puhelimen kotona ja tietää, mitä sosiaalisen verkoston sivuilla tapahtuu. Esimerkiksi Moto 360-2 ja LG Urbane -mallit voivat helposti päästää juoksemaan tai juoda hitaasti kahvia ilman puhelinta.
  • Toiseksi kello on mukava. Sekä sukassa että käytössä. Käsikirjaa ei tarvitse tarkastella joka kerta. Nyt, kun henkilö on jatkuvasti mukana toiminnassa, en halua tuhlata aikaa miettimään tai työvoimavaltaiseen toimintaan älypuhelimella. Kun kello on Android, on sallittua hieman venyttää miellyttäviä pieniä asioita, ja voit unohtaa puhelimen toiminnot klikkaamalla älykellon painikkeita.

Uudet mallit ovat suhteellisen saatavilla useimmille ihmisille. Älypuhelimien yritykset haluavat yhä enemmän älypuhelimien markkinoita, mikä tekee niistä toimivampia, helpommin saatavilla ja kätevämpiä ja unohtamatta rahoituspolitiikkaa.

Yksi ominaisuuksista on yhteensopivuus laitteen kanssa. Kaunis muotoilu voi epäonnistua, jolloin kello on hyödytön. Kun ostat, tarkista, että malli on yhteensopiva puhelimen kanssa, ja vain silloin voit määrittää tarkasti, minkä suunnitelman lähes jokainen yritys tarjoaa missä tahansa muodossa.

Muista kuulla kellon akun kestoa.Jos kello on esitetty mustavalkoisena näytönä, työ on suunniteltu 4-5 päivän jatkuvaan lataukseen, kun taas värimalleilla voidaan tehdä työtä 1-2 päivän kuluessa. Tärkeintä on tietää tarkasti, mitkä toiminnot ovat edullisia ja oikea malli valitaan.

Älykkäät laitteet voivat heijastaa henkilön yksilöllisyyttä, hänen tyyliään, makuasetuksiaan. Tämä on tärkeä osa modernia maailmaa, joka sanelee omia sääntöjään, ja haluat aina pysyä tyylin ja kauneuden päällä.

edut

Näiden mallien etuna on eri tärkeiden toimintojen laitteisto, ja jokainen yritys tarjoaa kuluttajalle jotain epätavallista ja uutta.

Android-pohja tarjoaa pääsyn pilvipalveluihin, mikä varmasti työntää eteenpäin, jolloin kilpailijat jäävät taakse. Ja tämä ei ole yllättävää, koska Google on suosittu ja nykyinen hakumalli. Jos puhumme hakukoneesta, Android-pohjainen kello käyttää Knowledge Graph Voice -puhelinta. Voit etsiä mitä tahansa - lähimmistä ravintoloista Orionin tähtikuvion tähtien lukumäärään. Riittää sanoa Googlen arvokkaat sanat Ok tai avaa g-välilehti, ja kaikki vastaukset näytetään.

7 valokuva

Android Wear on toinen etu - katsella voit jakaa ja tallentaa sisältöä. Voit nähdä tallennetut tiedot myöhemmin, ja voit välittömästi jakaa kiireellisiä viestejä tai ilmoituksia.

Älykelloilla on mielenkiintoinen etu - nukkumisanturi ja herätyskello. Tunnit heräävät pehmeällä värähtelyllä, nyt voit tarkasti saapua töihin ajoissa. Tunnit voivat lukea erityisiä QR-koodeja, esimerkiksi lentokoneen tai junan lippuja. Mukava ja avulias.

päivittäminen

Uusi päivitys on nyt suunniteltu käynnistämään älykäs kello Android-alustalla. Näytön ja suunnittelun teknisten päivitysten lisäksi tiedonsiirtojärjestelmä sovelluksista puhelimeen yksinkertaistuu. Vaikutus laskee ja muodin kunto-ohjelmat, kalorilaskelmat lisätään, tarkka sykemittari.

On helpompaa vastata sähköpostiviesteihin ja tekstiviesteihin. Työnnä näyttöä vain äänellä tai voit käyttää näppäimistöä.

Arviot

Arviot (suosion kysymys) ovat enimmäkseen myönteisiä. Positiivisista ominaisuuksista on huomioitu muotoilu, toimivuus, helppokäyttöisyys, itsenäisyys ja luotettavuus. Monet sanovat, että tämä lisävaruste on talvella olennainen osa. Kallis mallien omistajat, lupaat, että kello on sen arvoista ostaa. Vesitiivis on huomattava - kätevä materiaali, joka ei naarmuta koteloa pussissa, ei vaikuta veden sisäänpääsyyn.

Kelloilla, joissa on SIM-kortti, on myönteisiä arvioita, jotkut käyttäjät huomaavat, että yhteys katkeaa, mutta kello hälyttää välittömästi tärinällä ja ongelma katoaa uudelleen.

Käyttäjät huomaavat, että kello on helppo liittää älypuhelimeen, ja myöhemmin yhteys muodostetaan automaattisesti. Huomaa, että tämä on heidän suosikki asia älypuhelimen jälkeen.

Kehitysnäkymät

Kehittäjät lupasivat pian tehdä kellotyyppejä, jotka ovat vastuussa asioista, jotka eivät liity tietokeskukseen. On edelleen arvata, mitkä uudet teknologiat johtavat, mutta ennusteiden mukaan älypuhelinta voidaan pian kuluttaa ranteessa, mutta onko siitä tullut olennainen osa elämää tai vain olla tyylikäs lisävaruste tuntematon. Todennäköisimmin se riippuu elämäntavasta, mitä tarpeita ja arvoja henkilö on välttämätön.

Ei ihme, että yritykset investoivat tarpeeksi rahaa tämän alueen kehittämiseen. Aika kertoo, mihin tämän uuden teknologian kehittämisreitti johtaa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet