tuntia

Katso puhelinta lapsille ja aikuisille

Katso puhelinta lapsille ja aikuisille

liittyä keskusteluun

 

Elektroniikan maailma täydentyy joka päivä erilaisilla toiminnallisilla, käytännöllisillä ja muodikkailla esineillä. Tänään puhelin ei ole enää monien ihmisten ylellisyys. Muutaman ihmisen voi olla yllättynyt viileästä gadgetista, ja siitä on tullut saatavilla ja suosittuja. Mitä ei voida sanoa uusimmasta uutuudesta, on rannekellon puhelin.

Ominaisuudet ja edut

Moderni gadget sekoittaa helposti tavanomaiseen sähköiseen kelloon. Näiden kahden keksinnön käyttöalue on kuitenkin erilainen. Jos tavallisilla kelloilla on kapeat toiminnot, niin nykyaikaisessa gadgetissa on valtava määrä kohteita.

Rannekelloa voidaan valita käyttötarkoituksen ja iän mukaan. Muotin mukauttamista on eri tyyppejä.

Monet katsella puhelimet on yhdistetty mobiililaitteeseen. Niiden avulla voitiin vastata puheluihin ja tekstiviesteihin, jotkut voivat lähettää ilmoituksia ja tärkeitä tietoja älypuhelimesta.

7 valokuva

Yksi tärkeistä toiminnoista on puhelujen vastaanottaminen. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi on erittäin mukava käyttää vain gadget-kaiutinta. Tämä on erittäin kätevä ominaisuus, koska puhelinta ei tarvitse etsiä nopeasti. Erityisesti tämä tarkoitus on tärkeä äidille ja kotiäidille. Tällainen asia on heille korvaamaton ystävä ja auttaja.

Yksi riippumattomista katselu- puhelimista - älykäs kello SIM-kortilla. Tämän gadgetin avulla voit unohtaa mobiililaitteen olemassaolon. Nykyaikaisen älykellon valtava etu ja tärkeä piirre on tullut kompakti ja liikkuvuus. Tällaisilla gadgeteilla on yleensä kosketusnäyttö ja sisäänrakennettu näppäimistö, joka helpottaa puhelujen ja viestien joukkoa. Voit ladata sovelluksia moniin puhelimiin, joissa on SIM-kortti.

Yksi suosituimmista vaihtoehdoista SIM-kortilla on:

 • Scinex SW20;
 • LEMFO KW88;
 • Samsung Gear S;
 • Samsung Gear S2 3G / 4G;
 • Samsung Gear S3 Frontier LTE;
 • OUMAX S6 Plus;
 • LG Urbane 2nd Edition LTE;
 • NEPTUNE-mänty.

GPS-tracker on kätevä tapa seurata lasten ja eläinten sijaintia. Tärkeä matkailu-, vaelluslaite. Nykyään älykellojen valmistajat sisältävät gps: n nykyaikaisessa gadgetissa, joka lisää enemmän etuja älykkäisiin laitteisiin. Sisäänrakennetun moduulin ansiosta, joka määrittää henkilön sijainnin tornien tai WI-FI-verkkojen välityksellä, ja ladatun sovelluksen matkapuhelimella, voit aina selvittää, missä menetetty henkilö on. Laite pystyy tallentamaan tietoja henkilön sijainnista. Mukava bonus on, että voit soittaa tällaisiin älykkäisiin gadgeteihin.

Tämä kätevä asia on aina hyödyllinen vanhemmille, jotka ovat huolissaan lapsen liikkumisesta. Mobiililaitteessa olevan erikoissovelluksen avulla voit seurata karttaa siihen, mihin objektia parhaillaan lähetetään.

Suosituimmista malleista on tullut Android-käyttöjärjestelmän kelloradio.. Kuten edellä mainittiin, tällaiset älykkäät gadgetit voivat korvata matkapuhelimen. Tärkein etu tällainen chasofonov - saatavuus Internet-yhteys, joka mahdollistaa täysin unohtaa älypuhelin. Android-kellossa on kosketusnäyttö, mahdollisuus vastaanottaa ja soittaa puheluja, vastata ja kirjoittaa viestejä, käyttää sähköpostiviestejä ja sosiaalisia verkostoja. Voit ladata sovelluksia, erilaisia ​​ohjelmia ja pelejä.

Kello-puhelimissa on pieni muisti (noin 4 gb). Voit ladata USB-portin kautta, akku kestää keskimäärin 48 tuntia.

toiminnallisuus

Kukin kelloratkaisu on monipuolinen ja sillä on erilaiset toiminnot. Esimerkiksi kellot ovat esimerkiksi

 • sim-kortilla;
 • gps-seurantaohjelmalla;
 • älykäs.

Jokaisella mallilla on omat edut.

Nykyaikaiset mallit, joissa on SIM-kortti, voivat korvata mobiililaitteen kokonaan, joten ne sisältävät puhelimen päätarkoituksen - puheluiden vastaanottamiseen ja soittamiseen. Tällaisen laitteen avulla voit käyttää Internetiä, joka on erittäin tärkeä nykyaikaisen henkilön kannalta. Et voi huolehtia, jos puhelin on unohdettu työssä tai kotona, SIM-kortin läsnäolo rannekkeessa helpottaa asioita.

Tällaisissa malleissa on usein vakio sovellus, joka löytyy mistä tahansa puhelimesta sisäänrakennetuissa lisälaitteissa: kalenteri, muistutukset, herätyskello.

Yksi modernien kellojen alkuperäisistä piirteistä on multimedia. On mahdollista milloin tahansa ja missä tahansa paikassa tallentaa suosikkitapahtumia tai ilmiöitä moniin malleihin sisältyvien tallennus- ja kuvaustoimintojen ansiosta.

GPS-trackerin läsnäolo lisää suuren määrän bonuksia muotilaitteeseen. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen vanhemmille. Kehittäjät ottivat huomioon sen, että lapset eivät halua istua ja ovat jatkuvasti liikkeessä. Tätä varten kellotoiminto sisältää gps.

Tällaiset mallit ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja toiminnallisia. Niiden avulla lapsi voi tarkistaa vain ajan ja vanhempi voi seurata lapsen olinpaikkaa. On olemassa toinen plus - puhelu. Vain yhdellä painikkeella lapsi voi soittaa äidin tai isän numeroon, riippuen siitä, kenen lukumäärä parametreihin on syötetty, ja vauva voi helposti vastata hänen lähelle tulevien ihmisten puheluun.

Kello on täysin turvallinen roskapostilta. Ulkopuhelut ja viestit estetään välittömästi. Jos lapsi on menettänyt kellon tai se on varastettu, vanhempi saa välittömästi puhelimessa hälytyksen erityissovelluksen kautta.

Lasten turvallisuutta varten on paljon modernia lasten gadgeteja. Jotkut niistä ovat:

 • Smart Baby Watch Q60;
 • BabyWatch classic 3.1;
 • Smart Watch GT08;
 • GPS W268 Wherecom.

Yksinkertaisimmat gadgetit ovat älykkäitä kelloja. Tällaisten mallien avulla et voi vain selvittää aikaa, niiden palvelujen valikoima on pieni, mutta jopa tällainen sarja on hyvin kysyttävää. Useimmat tavalliset älykellot toimivat fitness-avustajina. Niiden päätoiminnot liittyvät laskentavaiheisiin, mitattujen etäisyyksien mittaamiseen, nopeuden laskemiseen, pulssin seurantaan, poltettujen kalorien määrän määrittämiseen. Tarkempia lukemia varten tällaiset mallit on synkronoitava matkapuhelimen kanssa erityissovelluksen ansiosta.

malli

Nykyaikaisilla elektroniikkamarkkinoilla on erilaisia ​​lapsille ja aikuisille tarkoitettuja kelloratkaisuja. Kukin niistä suorittaa funktion, joka ei ole vain ajan katselun, vaan myös rikkaan lisäyksen. Explay N1, Samsungista tuli suosituimmat chasofonin mallit lapsille ja aikuisille.

Explay N1

Yksi ensimmäisistä Explay N1 -puhelimien malleista. Explay on venäläinen multimedia-alan yritys.

Explay N1 -mallissa on kosketusnäyttö, sillä on kyky käyttää SIM-korttia ja sitten kellotoimintoja puhelimena - he voivat soittaa, kirjoittaa viestejä, katsella mediatiedostoja, käyttää kalenteria, muistutuksia, hälytystä, kuunnella musiikkia. Puhelut voidaan tehdä kaiutinpuhelimen tai kuulokkeiden kautta, jotka voidaan liittää microUSB: n kautta.

MicroSD mahdollistaa laajennetun muistin jopa 32 Gt.

Samsung

Samsung on johtava elektroniikan valmistaja, se julkaisi äskettäin Gear S älykellot, jotka kykenevät toimimaan älypuhelimesta riippumatta, niillä on oma mikro-SIM-kortti. Laite toimii 3G: n tuella, minkä ansiosta voit soittaa ja kirjoittaa tekstiviestejä. Muoti-lisälaite toimii Samsungin omalla Tizen-käyttöjärjestelmällä. Voit hallita älykkään mallin suunnittelua - muuttaa fonttikokoa, valikoita ja viestejä.

Tuotteet Galaxy Gear julkaistaan ​​eri versioissa. Ero on kotelon ja rannekkeen värissä. Saatavana on seuraavia värejä: Jet Black, Rose Gold, Wild Orange, Mocha grey, Kaurapuuro Beige ja Lime Green - jokainen voi valita maun ja tunnelman.Tämä malli on monitoiminen: puheluiden vastaanottaminen, valokuvaaminen, äänimuistiinpanojen käyttö, hälytystoiminto. Kaikki tämä toimii kuitenkin vain synkronoimalla puhelimen kanssa.

Gear 2: ssa on kirkas runko ja musta näyttö. Yhteys puhelimeen Bluetoothin kautta. Tämä malli tarjoaa mukavan bonuksen - sisäänrakennetun television tai muun laitteen ohjauspaneelin.

Gear S2 pystyy työskentelemään eri valmistajien puhelimien kanssa vähintään 1,5 Gt: n RAM-muistilla ja laitteilla iOS 9.0: ssa ja uudemmissa, mikä houkuttelee Samsung-laitteiden faneja.

Katselutietojen videon katsaus esitetään alla:

Ensimmäinen katselumalli, jossa käytetään virtuaalisen SIM-kortin muotoa - E-SIM - Samsung Gear S2. Tällaisia ​​malleja ei kuitenkaan esitetä Venäjän markkinoilla, koska paikalliset operaattorit eivät tue tätä muotoa.

Jokaisella Samsung-mallilla on ainutlaatuinen ulkonäkö. Valmistajat yrittivät ottaa huomioon liikemiehet ja tavalliset kotiäidit. Kaikki voivat valita haluamasi kellon.

suunnittelu

Kellon puhelimien suunnittelu on erilainen: kirkkaista malleista klassisiin.

Älykellojen lasten linjalla on kirkas kotelo. Mallit pitäisi toimia vanhemmille, mutta lapsille on tärkeää luoda houkutteleva tarttuva muotoilu. Siksi valmistajat ovat luoneet värillisiä hihnoja, usein rannekorussa näet kuvan. Kello, kädet, kellonkotelo itsessään on värikkäitä värejä ja kuvioita.

Yksi lasten kellojen valmistajista oli Wochi. Lasten kellon puhelimien tärkein ominaisuus on sijainnin tunnistaminen GPS: n avulla. Tämä on suuri avustaja vanhemmille.

Tämän yrityksen suunnittelumallit eivät jätä välinpitämättömiä vanhemmille tai lapsille. Kellolinja esitetään useissa väreissä: musta, valkoinen, sininen, vaaleanpunainen. Näytön väri ja koko ovat erilaiset. Valkoisissa ja vaaleanpunaisissa versioissa on 0,94 tuuman yksivärinen näyttö. Musta ja sininen väri 1,22 tuumaa kosketusnäytöllä.

Kellot suojaavat erinomaisesti pölyltä ja kosteudelta. Materiaali on miellyttävä, luotettava ja allerginen, mikä on erittäin tärkeää lasten iholle. Älykäs laite on muovinen, hihna on silikonia.

Aikuiset aikuisille eivät ole kaukana suunnittelusta. Kellonvalmistajat ottavat huomioon erilaiset tilanteet, joissa lisävarustetta voidaan käyttää. Suunnittelijat tarjoavat muodikkaiden lisävarusteiden käyttäjille vaihdettavia hihnoja. Värimaailma eroaa mallista ja yrityksestä. Periaatteessa on kirkkaita värejä, mutta rauhallisten yksiväristen pastelliväristen ystäville löytyy myös malli makusi mukaan.

Niille, jotka suosivat klassikoita, suunnittelijat ovat luoneet rannekorun ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelon hopeaa ja mustaa.

Kotelo voi olla valmistettu alumiinista, joita voidaan täydentää kirkkailla silikoni- tai nahkahihnoilla.

Suunnittelijat tarjoavat myös tyylikkäät muodot. Kotelon miellyttävä pyöreä muoto sopii varmasti kaikkiin tilaisuuksiin ja asusteisiin. Valitsimen värimalli ei sisällä tällaista palettia lapsina. Kaikki on hyvin yksinkertaista ja käyttömukavuus on vallitseva. Tässä tapauksessa johtava väri oli musta.

Vinkkejä valintaan

Ennen kuin otat älykkäitä kelloja, sinun on päätettävä yrityksestä. Valitettavasti kaikki kellopuhelimet eivät synkronoitu eri puhelinmalleihin. Siksi, kun valitset kellon, sinun on varmistettava, että he voivat työskennellä mobiililaitteesi tuotemerkin kanssa.

Jos puhelin on Android-järjestelmässä, valinta on hyvä. Lähes kaikki kellot voivat kommunikoida tämän järjestelmän kanssa. Apple ei ole niin yksinkertainen. Tällä yrityksellä on oma kellomalli. Se ei kuitenkaan ole kaikkien kannalta edullinen. Siksi sinun pitäisi valita ne älykkäät avustajat, jotka voivat työskennellä eri älypuhelimien mallien kanssa.

Kello ei ole vain käyttö, vaan se on ensisijaisesti lisävaruste. Niiden tulee olla mukavia käyttää ja käyttää. Materiaali ei saa ärsyttää ihoa, älä paina ja sovi hyvin käteen.Kotelon ei pitäisi olla kovin iso, se on erittäin hankalaa käyttää ja kävellä tällaisten mallien kanssa.

On tärkeää kiinnittää huomiota kellon näyttöön. On tärkeää, että käytössä on värintoisto, kirkkauden säätö, mustavalkoinen kontrasti. Kaikki tämä edistää kellon käyttöä kaikissa sääolosuhteissa.

Arviot

Älykellojen arviot ovat erilaisia. Käyttäjiä ohjataan käyttämällä gadgetia eri osissa, mutta kaikki huomaavat laitteiden mukavuuden ja toimivuuden.

Omistajat käyttävät kelloa eri tilanteissa, jotkut eivät osallistu niihin. Tärkeintä on muokata sisäistä sisältöä ja luoda mukavat olosuhteet modernin gadgetin käyttämiseen.

Yksi puhelimien silmiinpistävistä eduista, asiakkaat löytävät mahdollisuuden käyttää urheilussa. Askelmittari, etäisyysmittaus, kalorien hallinta ovat kaikki hyödyllisiä toimintoja useimmille terveille elämäntavoille johtaville.

Erityinen ominaisuus - kyky vastaanottaa puheluja. Niistä, jotka jättävät arvosteluita, monet elävät suurissa kaupungeissa, jatkuvasti liikkeessä, ja tällainen toiminto on erittäin tarpeellinen ja hyödyllinen tällaisille ihmisille. Keskustelematta työstä ja muista tärkeistä asioista he voivat vastata puheluihin.

Yleensä kellon riippumattomuus puhelimesta on tärkeä osa. Matkapuhelin häipyy vähitellen taustaan ​​modernien lisävarusteiden myötä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet