tuntia

Lasten kello

Lasten kello

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Lasten kellot - mikä on parempi ostaa?
 2. piirteet
 3. tyypit
 4. suunnittelu
 5. toiminnallinen
 6. Älylaitteiden edut
 7. GPS-malliasetukset
 8. Vinkkejä valintaan
 9. Arviot

Mitä vanhempi lapsi tulee, sitä enemmän asioita hänellä on aikaa tehdä: tehdä kotitehtäviä, treenata, tanssia ja lopulta kävellä. Jotta heistä ei jäänyt, lapsilla on oltava mahdollisuus liikkua ajoissa. Ja jos lapsi ei tähän mennessä ole oppinut tekemään tätä, lasten kello on juuri se, mikä voi auttaa korjaamaan tilanteen. Ja se voi olla hyödyllistä paitsi ranteessa, myös lasten laudassa sekä seinäkävelyssä.

Lasten kellot - mikä on parempi ostaa?

Vanhemman, mutta myös itse lapsen, tulee valita lapsen kello, koska ei vain mukavuus vaan myös tyyli ovat hänelle tärkeitä. Pojat pitävät mieluummin malleja, joissa on "rohkea merkki" ja suuret rakennukset. Halutut värit - musta, harmaa, ruskea, sininen, harvemmin - punainen. Tytöt maistavat valkoisia, vaaleansinisiä, salaatteja ja vaaleanpunaisia ​​kelloja, jotka on sisustettu tyylikkäillä koriste-elementeillä.

Älä ajattele, että muoti niin nuorena ei ole väliä. Itse asiassa, myös lastentarhasta, lapsi muodostaa perusajatuksen "kauniista" ja yksilöllisistä vaatteista. Mutta lasten valinta riippuu pääsääntöisesti yksinomaan suunnittelusta ja toiminnallisuudesta. Millaisia ​​kellot ovat tämän luokan käyttäjille edullisimpia? Tähän kysymykseen vastaamiseksi on tarpeen tutkia koko modernin teollisuuden esittelemiä lasten kelloja.

piirteet

Useimmat vanhemmat eivät ole kiirettä ostaa kalliita asioita älypuhelimena lapsilleen. Jotta varmistettaisiin jatkuva yhteydenpito lapsesi kanssa, ihanteellinen ratkaisu olisi ostaa erityisiä lasten älykelloja, joiden pääpiirteenä on sellaisten toimintojen läsnäolo, jotka takaavat lapselle mahdollisimman suuren turvallisuuden, sekä pelin täytteen täydellisen puuttumisen.

Monet mallit on valmistettu lelujen suunnittelusta, mutta teknologiset ja toiminnalliset täytteet, kuten "aikuisten" gadgeteja. Itse asiassa älykellot ovat mini-älypuhelimia, joissa ei ole mitään turhaa. Lisäksi ne ovat jatkuvasti pääsyalueella. Voit unohtaa puhelimen, menettää sen, se voidaan varastaa, kun taas älykellot ovat aina tiukkoja. Jos lapsi ei voi kuulla puhelinta meluisalle pelille, puhelu tällaiseen kelloon ei jää huomaamatta hiljaisen tärinän vuoksi.

Mitä tulee nuoremman sukupolven turvallisuuteen, keskeinen tekijä tässä mielessä ei ole vain jatkuvassa viestinnässä vaan myös GPS-seurantatoiminnossa, joka antaa vanhemmille objektiivisen kuvan heidän jälkeläisensä sijainnista. Ja vaikka tällaisten gadgetien ajan määrittäminen on edelleen välttämätön edellytys, se tulee suurimmaksi osaksi toissijaiseksi.

tyypit

Perinteiset mekaaniset mallit (analogiset) pysyvät trendinä, mutta lasten yleisön tapauksessa on suositeltavaa valita sellainen kello, joka ei ainoastaan ​​anna lapselle täsmällistä aikaa, vaan myös muita turvallisuustoimenpiteitä.

Tästä näkökulmasta seuraavat tyypit ovat merkityksellisimpiä lasten ranteissa:

 • Quartz (akuissa). Voidaan varustaa sekä nuolilla että näytöllä.
 • Elektroninen. Yleensä ne on varustettu erityisellä näytöllä. Analogista etuna on joukko lisätoimintoja: valintakiekon yövalaistus, eri aikavyöhykkeiden aika, kalenteri jne.
 • Vedenpitävä. Et voi vain uida niissä, vaan myös sukeltaa matalasti.
 • Projektorilla. Sen avulla voit suunnitella eri merkkien kuvia, esimerkiksi Spider-Man, tasaiselle pinnalle - seinälle, katolle, huonekaluille.
 • Älykäs kello (älykäs). Itse asiassa tämä on moderni gadget, joka korvaa matkapuhelimen ja jopa tietokoneen.

Korkean teknologian ansiosta jotkin edellä mainituista ominaisuuksista voidaan yhdistää yhteen tuotteeseen. Esimerkiksi japanilainen tuotemerkki Casio tunnetaan parhaiten Baby G-sarjasta, joka on sähköisten vedenpitävien kellojen sarja.

Valittujen lajikkeiden joukossa älykellot herättävät erityistä huomiota. Niiden tärkein innovaatio on, että niissä on puhelin- ja seurantatoiminto, joka auttaa seuraamaan lasten sijaintia ja kommunikoimaan heidän kanssaan milloin tahansa.

Esimerkiksi tällaisen laitteen omistaja, Smart Baby Watch, lapsi voi välittömästi kutsua kolme numeroa (SOS-painiketta), lähettää sijaintinsa äidin tai isän älypuhelimeen ja saada hyvän yhteyden kaikkialla ja jopa silloin, kun mobiiliviestintä ei ole käytettävissä . Lisäksi, jos lapsi menetetään vaelluksen aikana, aikuiset löytävät hänet ennen kuin hänellä on aikaa pelätä.

Muut lasten älykellojen mallit ja merkit eivät ole yhtä mielenkiintoisia ja monipuolisia, erityisesti:

 • Älykäs GPS-kello T58;
 • Filip 2;
 • Caref;
 • LG GizmoPal 2;
 • Doki Watch;
 • VTech Kidi Zoom DX;
 • Amby Gear;
 • Tinitell.

suunnittelu

Useimpien älykellojen suunnittelun perusta on muovi- (silikonikotelo) ja saman silikonin hihna. Hihna, jossa on klassinen solki. Joissakin malleissa näyttö on suojattu muovilla, toisissa - erityisellä Gorilla-lasimateriaalilla, harvoin - herkällä lasilla. LED-näyttö on esitetty ympyrän, neliön, suorakulmion ja jopa puoliympyrän muodossa. SOS-painikkeet siirretään pääsääntöisesti näytön ulkopuolelle.

Yleisistä suuntauksista huolimatta jokainen brändi, joka yrittää erottua kilpailusta, on luonut oman värin ja muodon käsitteen:

 • Alcatel OneTouch MoveTime - hauska oranssi-sininen paletti.
 • MyRope R12 - jos tämä kello on ulkonäöltään lähes erottumaton Smart Baby Watchista, niin kotelon ja hihnan väriyhdistelmän suhteen ne esitetään vaatimattomammin.
 • Smart Baby Watch - tämä tuotemerkki on kolme sävyä: salaatti, vaaleanpunainen ja sininen. Kotelo ja hihna muodostavat yhdessä monoliittisen rakenteen.
 • DokiWatch - tämän kellon ulkoasu muistuttaa Apple Watchia. Ainoa ero on suuri silikonikotelo, jossa ne ovat piilotettuja. Yleensä muotoilu kehitettiin yksinomaan lapsille mustalla, keltaisella, sinisellä ja vaaleanpunaisella paletilla.
 • FixiTime 2. Tämän mallin suunnittelu on ennustettavissa - logon pakollinen läsnäolo sarjasta "Fixiki". Väripaletti on vaaleanpunainen, musta ja sininen.

Huolimatta joidenkin merkkien sarjakuvahahmosta, suurin osa lasten älykkäistä kelloista tehdään niin, että lapset, mutta myös aikuiset käyttävät niitä mielellään.

toiminnallinen

Riippumatta valmistajista lasten älykellot on varustettu seuraavilla pakollisilla toiminnoilla:

 • Erityinen SOS-painike. Kun sitä painetaan kerran (joskus 3 sekuntia), signaali lähetetään automaattisesti älypuhelimeen.
 • Hälytys kellojen poistamisesta kädestäsi.
 • GPS-tracker on seurantamerkki, jonka avulla voit olla tietoinen lapsen nykyisestä sijainnista, mutta myös liikkumisreitistä.
 • Puhelujen vastaanottaminen solukkoviestinnän perusteella. Joissakin malleissa tämä ominaisuus on saanut kaksisuuntaisen muodon (vastaanottaminen ja puheluiden soittaminen). Näin voit aina tietää lasten terveydestä, hänen suunnitelmistaan ​​sekä luokkien päättymisaikasta.

Älylaitteiden edut

Eri valmistajilla voi olla "erityisiä täyteaineita", esimerkiksi:

 • Smart Baby Watch. GPS-seurantaohjelman lisäksi Q80- ja Q90-mallit on varustettu askelmittarilla, suurella värinäytöllä, jolla on mahdollisuus liikkua valikossa, herätyskello, vaihtaa viestejä (teksti tai ääni), tappionestotoimintoa ja tarjouksia.Heidän avullaan vanhemmat eivät vain tiedä omien lasten tarkkaa olinpaikkaa, vaan voivat myös tarkastella heidän liikkeidensa historiaa kuukauden kuluessa. Älykellossa on myös salakuunteluohjelma, jolla aikuiset voivat hallita, mitä heidän lapsilleen tapahtuu. Sisäänrakennettu GPS-ohjain, jota tukee WiFi-moduuli, etsii vielä tarkemmin, mikä on erityisen tärkeää lapsen löytämiseksi.
 • DokiWatch (7-12-vuotiaille käyttäjille). GPS-anturin ja puhelimen lisäksi tämä laite yhdistää äänipuhelut ja videoviestinnän, erityisen lasten kunto-ohjelman, videotallennuksen ja alueen rajojen asettamisen, jonka jälkeen kellon omistaja on kielletty. Rajat ylittäessään aikuiset saavat välittömän hälytyksen ja voivat vastata ajoissa.
 • Filip 2. Tämä kellomalli on suunniteltu 10–11-vuotiaille. Toiminnallisesti se on samanlainen kuin DokiWatch. Se sisältää myös turvallisen vyöhykkeen ja enintään 5 tilaajan automaattisen valinnan, joka hätätilanteessa haluaa ottaa yhteyttä.
 • AmbyGear. Tämä kello yhdistää kaikki edellä mainittuihin muihin puhelimiin liittyvät toiminnot, ja siinä on ainutlaatuinen järjestelmä, jonka avulla voit vaihtaa hihnoja nuoren 4-9-vuotiaiden käyttäjien iän mukaan. Niitä pidetään myös vedenpitävinä ja kestävimpinä älykkäiden kellojen liikkeissä.
 • VTech KidiZoom DX. Niiden päätarkoitus on 4-9-vuotiaan yleisön varhaiskasvatus. Tätä varten kello on ladattu 8 peliin ja vähintään 50 numeroa 3D-numeroon. Erityisesti erottuva spontaani viihde on äänen tallennuksen, kehysten, suodattimien ja muiden hauskojen vaikutusten tuki.
 • LG GizmoPal 2. 3–7-vuotiaille käyttäjille tarkoitetun kellon ominaisuus on äänitallennin ja äänitallentimeen tallennettujen viestien kääntäminen cine- tai cartoon-merkkien ääniksi.
 • Tinitell - Kosketusnäytön puuttumista kompensoi äänikomento (3-5-vuotiaille). Ohjelmoitujen yhteyksien raja on 10 numeroa.

GPS-malliasetukset

Puhuttaessa tällaisen laitteen eduista "älykkäänä" kellona, ​​niitä verrataan älypuhelimiin. Jälkimmäisten korkeasta valmistettavuudesta huolimatta älykellot ovat melkein yhtä hyviä kuin ne ovat ja ovat jopa mukavampia ja käytännöllisempiä. Luettelo niiden eduista on niin vaikuttava, että tässä artikkelissa sen yksityiskohtainen kattavuus on tuskin mahdollista. Siksi valmistajat antavat ohjeita.

Yhteenveto on seuraava:

 • Suurin monitasoinen suojaus. Älykellojen avulla vanhemmat tietävät aina, missä, kenen kanssa, mitä lapsi tekee ja miten se tuntuu.
 • Aina yhteyttä. Älykellot ovat pitkiä varauksia - jopa 7 päivää. Lisäksi niitä ei siirretä hiljaiseen tilaan eikä niitä ole kytketty pois päältä, ja jotkut mallit on yleensä ohjelmoitu estämään lapsia sammuttamasta niitä yksin. Tämä gadget on aina lähellä omistajaa, ei repussa, kuten usein tapahtuu älypuhelimessa. On vaikea menettää tai unohtaa, ja jos tytär tai poika poistaa kellon kädestään, tästä tulee välittömästi vanhempien omaisuutta.
 • Absoluuttinen suoja puhelimen huijauksia vastaan. Puhelujen hyväksyminen on mahdollista vain ohjelmoiduilta tilaajilta. Sallittujen yhteystietojen luettelo kootaan itsenäisesti ja mahdolliset "ulkomaiset" tilaajat hylätään automaattisesti.
 • Yksi napsautus. Saavuttaaksesi sukulaisten, lapsen on painettava vain yhtä painiketta. Tämä koskee erityisesti lapsia, jotka eivät vieläkään osaa lukea ja tallentaa puhelinnumeroita.
 • Hiljainen puhelu. Tämä viittaa yhteyteen, jossa äiti tai isä kuulee lapsen ja kaiken, mikä tapahtuu hänen ympärillään, eikä vauva edes tiedä siitä. Pohjimmiltaan tämä on salakuuntelu. Sen avulla voit reagoida vaarallisiin tilanteisiin ajoissa, auttaen lasta välttämään lisää ongelmia.
 • Olkaa aina tietoisia sijainnista ja liikkeestä. GPS-seuraaja määrittää gadgetin omistajan sijainnin tarkkuudella 5 m.Tilat, metro ja kaukaiset maantieteelliset koordinaatit (kaikkialla maailmassa) eivät häiritse sitä. Ohjauksen alue ei ole rajoitettu.
 • Mukavuus toiminnassa: lataaminen tavallisesta pistorasiasta (sovittimen kautta) tai USB-liitännästä. Kello on sovitettu työskentelemään minkä tahansa GSM-operaattorin kanssa, myös ulkomailla, joille riittää verkkoyhteyden muodostaminen ja uuden SIM-kortin asettaminen. Operaattorin asennus tapahtuu myös automaattitilassa. Ota samat puhelut älykelloista jopa kiinteistä puhelimista.
 • Ympäristöystävällisyys ja kestävyys. Lähes kaikilla uuden sukupolven laitteilla on iskunkestävät toiminnot, ja jotkut niistä ovat myös kosteutta kestäviä. Materiaali, josta kotelo valmistetaan, ja rannekoru ovat täysin neutraaleja ja turvallisia ihmisille. Mitä tulee säteilyyn, se on kolme kertaa pienempi kuin tavallisen älypuhelimen, joten mitään ei tarvitse pelätä.
 • Pelin täytteen puuttuminen on valtava plus koululaisille heidän terveytensä puolesta.

Sanalla sanottuna uuden sukupolven "älykkäät" kävelyretket ovat paras ratkaisu huolehtiville vanhemmille, jotka eivät halua ainoastaan ​​suojella jälkeläisiä, vaan myös antaa heille terveellisiä elintapoja.

Vinkkejä valintaan

Päätettäessä lasten kellojen mallista asiantuntijat suosittelevat, että asiakkaat keskittyvät seuraaviin kriteereihin:

 • Akun käyttöikä Tämä parametri on etusijalla jo ennen lisävaihtoehtoja. Lisäksi sinun ei pidä käyttää väärin useita toimintoja, koska ne edistävät akun nopeaa purkautumista.
 • Ikä. Lapsille, jotka ovat jatkuvasti vanhempiensa kanssa, GPS-merkkivaloa ei tarvita, mutta koululaisille ja vanhemmille lapsille älykellojen tarve on kiistaton.
 • Sijainnin määrittämisen tarkkuus. Se voidaan todentaa vain henkilökohtaisella testauksella. Jos tämä tarkastusmenetelmä ei ole mahdollista, sinun on luotettava riippumattomien tarkastusten yksityiskohtaisiin tutkimuksiin.
 • Yhteensopiva vanhemman älypuhelimen kanssa. Jos valitussa laitteessa ei ole vaadittua sovellusta, on selvitettävä, onko valmistaja ilmoittanut paikan lapsen liikkumisen seuraamiseksi.
 • Lisäominaisuudet. Ottaen huomioon, että niitä on paljon (EKG: n mittaus, kulutetut kalorit, sykemittari, askelmittari, ambulanssi, mp3), on tärkeää valita kello, joka sisältää vain kaikkein tarpeellisimman.

SOS-painikkeen läsnäoloa ei edes keskustella. Ainoa sääli on, että se koskee vain lasten älykkäitä kelloja.

Arviot

Lasten älykellot - hyvä ratkaisu lapsen sijainnin tarkkailuun. Vanhemmat jättävät positiivisen palautteen laitteesta. Lukuisilla asetuksilla voit valvoa, onko kello ammuttu, seurata lapsen sieppausta ja vastaanottaa siitä hätäpuheluja. Selkeä ohjeet venäjän kielellä auttavat käynnistämään kellon ja käyttämään sitä oikein. Pehmeät silikonista tai muovista valmistetut hihnat eivät hiero lapsen kättä ja taivuttavat täydellisesti.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet