Ompelu ja vaatteiden sisustus

Ystävyys rannekorut (kudonta)

Ystävyys rannekorut (kudonta)

liittyä keskusteluun

 

Paljon vuosikymmeniä baubles ei mene pois muodista. Ja tänään tämä koriste ei menetä suosioaan. Päinvastoin on olemassa uusia suuntauksia ja rannerenkaita. Tätä söpöä lisävarustetta kutsutaan ystävyysranneriksi. Sitä pidetään perinteisesti nuoren sukupolven edustajina. Vaikka voit usein nähdä sen kaikenikäisten ja kaikenikäisten fashionistas. Joten tämä alkuperäinen asia muuttui vähitellen tyylikkääksi ja muodikkaaksi lisälaitteeksi.

Mitkä ovat ystävyyden rannerenkaita? Mitä he haluavat? Miten tehdä se itse? Vastaamme näihin ja muihin tämän artikkelin kysymyksiin.

Mikä tämä on?

Varmasti monet kerralla olivat ihastuneet värillisten koristeiden kutomiseen, antaneet ne ystäville tai saaneet ystäviltä. Näitä koruja ja ystävyydestä löytyy rannerenkaita. Tämä on hyvin symbolista, koska todellinen ystävyys yhdistää ikuisesti ihmiset kuin nippu.

Mielestäni intialaisesta kulttuurista peräisin olevista langoista kudotut rannekorut. Todennäköisesti intialaiset vaihtoivat ne merkkinä erityisistä tunteista. Tätä koruja oli käytettävä, kunnes se on kulunut.

Jonkin ajan kuluttua baublesista tuli eräänlainen hippi-symboli. Tämä kirkas ja alkuperäinen ominaisuus ilmaisi täydellisesti hippin kuvan. Lisäksi rannekkeet sisälsivät samaa merkitystä kuin intiaanit. Ne lahjoitettiin rakkailleen rakkauden, kunnioituksen tai ystävyyden merkkinä. Huippujen myyntiä ei hyväksytty.

Vähitellen ystävyysrannekkeet tulivat tiiviisti monien nuorten jokapäiväiseen elämään. He kutovat itsenäisesti, luovat mielenkiintoisia kuvioita, antavat tyttöystäviä ja ystäviä. Yleensä rannekkeet tekevät pariksi. Tällaisten lisävarusteiden vaihto symboloi ystävyyttä, vahvaa solmua rannekorussa.

Tätä lisävarustetta voi käyttää minkä tahansa vaatteen kanssa. Ystävällisyys baubles farkut tai kirkas mekot ja sundresses näyttävät erityisen hyvältä.

Nykyiset baubles eroavat hieman ensimmäisistä malleista. He ovat kehittyneet pitkälle, joten ne näyttävät monipuolisilta, poikkeuksellisilta ja tyylikkäiltä. Masters for work yleensä käyttää hammaslankaa. Voit korvata ne vahatuilla johdoilla tai satiininauhoilla. Värillä ja kuviolla on myös tietty merkitys. Yksi asia säilyy muuttumattomana - tällaisten korujen kudonta on macrame-tekniikka.

malli

Baubles voidaan luoda eri materiaaleista - langoista, satiininauhoista, helmistä, köysiä ja nahasta. Voit myös käyttää erilaisia ​​koriste-elementtejä - kiviä, helmiä ja kukkia.

Edullisin materiaali rannekkeiden valmistuksessa on kierteet. Ne ovat puuvillaa tai villaa. Erityisesti käytetään hammaslankaa. Tosiasia on, että ne ovat sujuvampia, joten ne ovat käteviä työskennellä ja helposti hallita kyhmyjen tiheyttä.

Kudonta on monipuolisin, mitä voit kuvitella. Yksinkertaisin, joka on ihanteellinen aloittelijoille, on yksinkertainen pigtail. Työn aikana voit tutustua varusteisiin ja ymmärtää koko aikaa vievän prosessin.

Muutoksen vuoksi voit vaihtaa 3 moniväristä punosta yhdelle rannekkeelle. Tämä vaihtoehto näyttää vaikuttavammalta.

Kudonta on kaksi päätyyppiä - suora ja vino.

Vinoa kutomista voidaan käyttää kuvioita, kuten nuolia tai joulukuusi.

Suoran kudonnan avulla muodostuu monipuolisempia ja monimutkaisempia kuvioita.. Nämä voivat olla erilaisia ​​muotoja, kuvia, merkintöjä tai nimiä. Ystävyyden rannerenkaita, joiden sanat ovat parhaita ystäviä tai ystävyyttä, ovat erityisen suosittuja.

Pääosa säikeiden kutomista kierteistä on solmu. Tämä rannekoru on kudottava kaksoissolmulla yhteen suuntaan - oikealta vasemmalle tai vasemmalta oikealle. Kun olet tutkinut ja ymmärtänyt kaikki solmut, voit hallita mitä tahansa tekniikkaa.Lisäksi tulevaisuudessa on mahdollista kehittää yksilöllisiä piirustuksia ja kuvioita.

Kallistetun kudonnan tekniikka tarjoaa enintään 4 säikeiden sävyä. Kierteiden lukumäärä ei ole rajoitettu, kaikki riippuu tuotteen halutusta leveydestä. Niiden hyväksyttävä pituus on 1 metri. Tämä on täsmälleen riittää mihin tahansa piirustukseen ja mihin tahansa ranteeseen.

Suora kudonta mahdollistaa suuren määrän värejä. On tärkeää erottaa taustan väri ja itse kuva. Se näyttää mielenkiintoiselta tuotteelta, jossa on kontrastin värit. Kolmiulotteisen kuvion osalta sen langan pitäisi olla pidempi kuin muut.

Kuten jo mainittiin, periaatteiden avulla saat monipuolisia ja alkuperäisiä rannekkeita. Esimerkiksi tässä on joitakin niistä:

 • Siksak-rannekoru
 • Piirustus "Wave"
 • Kuvio "Peacock" tai "peacock tail"
 • Fenya "Ladder"
 • Kuvio "Grid"

Koristeiden värit ovat erittäin tärkeitä. On ilmoitus, että jokainen väri symboloi jotain erityistä. Monet käyttävät tätä lisävarustetta talismanina. Se voi yhdistää useita sävyjä. Niiden yhdistelmä voi olla täysin mitään.

Miten tehdä se itse?

Me tuomme huomionne vaiheittaiseen mestariluokkaan, jossa luodaan ystävyysranneke, jossa on kudonta sydämen muodossa.

Materiaaleina tarvitsemme 2 väriainetta kierteellä, keinoja kiinnittää langat (teippi tai levyt leikkeellä) sekä sakset. Aloitetaan:

 • On tarpeen valmistaa neljä kullasta kullakin värillä, noin 70 cm pitkä, yhteensä 8 lankaa. Ennen kuin aloitat työn, sinun on järjestettävä eri värien kierteet vuorotellen. Seuraavaksi, jättäen kärjen noin 10 cm, sinun täytyy sitoa kaikki langat yhteen solmuun.
 • Kiinnitä lanka levylle, jaat ne puoleen. Loppujen lopuksi pitäisi olla kaksi puoliskoa, joista kussakin on kaksi merkkijonoa yhtä varjoa ja 2 merkkijonoa toisesta. Sitten jokaisessa niistä on järjestettävä sama lanka. Joten reunojen varrella tulisi olla samanväriset langat.
 • Seuraava vaihe on lomittelu. Aloitetaan vasemmalta ryhmältä. Sinun täytyy kääntää ensimmäinen vasen kierre toisen langan ympärille vasemmalle. Kiristämällä ensimmäinen lanka loppuun, saamme solmun. On muistettava, että on aina tarpeen tehdä kaksi solmua. Siten suoritamme saman manipulaation uudelleen.
 • Seuraavaksi sidomme samalla tavalla ensimmäisen lankan kolmannen ja neljännen ympärille. Tämän seurauksena ensimmäisen langan tulee pudota keskelle.
 • Nyt aloitamme työn oikealla puolella. Teemme kaiken samoin, vain vastakkaiseen suuntaan - oikealta vasemmalle. Kaikkien liikkeiden mukaan viimeinen oikea kierre tulisi kaatua keskelle. Ensimmäinen rivi on valmis.
 • Toinen rivi, jota teemme samalla periaatteella. Kuvassa on askel askeleelta.
 • Jos haluat saada sydämenmuotoisen kuvion, sinun on käytettävä seuraavaa kaavaa. Otamme toisen langan vasemmalle (kuvassa se on sininen) ja sidomme sen viimeisen vasemman langan ympärille. Suorita tämä käsittely kahdesti. Sitten teemme saman toisella puolella.
 • Sitten otamme toisen langan vasemmalta puolelta (punainen) ja tuemme sen kolmannen ja neljännen langan ympärille siirtämällä sen keskelle. Samoin teemme samaa liikettä oikealla puolella. Sitten toisella langalla vasemmalta (punainen) teemme 2 solmua viimeisen vasemmalle. Ja teemme saman oikealla.
 • Jos haluat täyttää sydämen sinisellä, ota toinen lanka vasemmalle ja tee solmua kolmannen ja neljännen langan ympärille. Suorita symmetrisesti liike oikealla.
 • Sen jälkeen suorita kaksi yksinkertaista riviä (kuten ensimmäiset kaksi). Sitten kehitämme sydämen kutomista. Ja niin edelleen loppuun.
 • Saatuaan vaaditun pituisen rannekkeen sinun täytyy kiinnittää kaikki kierteet, sitomalla ne solmuun ja leikkaamalla ylimääräinen.

Näin saimme kirkkaan, positiivisen ja epätavallisen ystävyysrannekkeen.

Jotta kaikki toimisi ja ongelmat eivät olisi käytössä, käytä joitakin ammattilaisten vinkkejä:

 • Ajattele huolellisesti tulevan lisävarusteen värejä. On välttämätöntä antaa etusijalle sävyjä, kuten sinä tai ystäväsi. Voit myös valita värin, jolla on arvo.
 • Valitse kirkkaat värit, yhdistä ne oikein.
 • Älä unohda tehdä kaksinkertaisia ​​solmuja.On mahdotonta tehdä eri solmuja yhdessä tuotteessa.
 • Ennen kuin aloitat, ajattele kuviota, tutki erilaisia ​​kaavioita ja piirustuksia.
 • Voit tehdä rannekkeita erityisesti ystäville.
 • Jos olet huolissasi siitä, että saatat sekoittaa värejä, kirjoita se alas.
 • On parempi aloittaa ja viimeistellä koristelu kerralla. Myöhemmäksi jäämällä voit unohtaa, mitä teit aikaisemmin.
 • Toimi varovasti ja oikein, jotta langat eivät tartu toisiinsa.
 • Älä tee liian tiukkoja rannekkeita, heidän pitäisi olla vapaasti makaamassa ranteellasi.
 • Kirjontalangat ovat liian ohuita, joten sinun ei tarvitse vetää niitä voimakkaasti niin, etteivät ne repeydy.

Se on kaikki. Toivomme, että suosituksemme ja valokuvaraportti auttavat sinua luomaan valoisia, mielenkiintoisia, epätavallisia koristeita ystävillesi ja tyttöystäväsi.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet