rannerengas

Malakiitti rannekoru

Malakiitti rannekoru

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Hieman historiaa
 2. Ominaisuudet ja edut
 3. laji
 4. tarvikkeet
 5. Mitä kättä he ovat?
 6. Miten valita?
 7. Miten hoitaa?

Luonnonkiveistä valmistetut korut ovat aina innoittaneet naisia. He eivät koskaan menetä merkityksellisyyttään ja ovat kysyttyjä kaikenikäisten muodikkaiden naisten keskuudessa. Tänään tarkastelemme yksityiskohtaisesti tällaista lisävarustetta malakiitti-rannekkeena.

Hieman historiaa

Koleran puhkeamisen aikana antiikin Egyptissä ne, jotka työskentelivät malakiittipelloilla, eivät loukkaantuneet. Tästä syystä ihmiset alkoivat käsitellä kiviä erityisellä huolella ja kunnioituksella.

Malakiitti tuli suosioon Egyptissä. Talismaaneja ja amuletteja valmistettiin siitä, suojelemalla heidän isäntänsä haittaa ja kielteisiä vaikutuksia vastaan.

Sopiva mineraali vihreän maalin ja luomivärien valmistukseen. Hieman myöhemmin osoittautui, että tällaisen kosmetiikan pitkäaikaisvaikutukset vaikuttavat kielteisesti henkilön henkiseen tilaan. Tämä johtuu kuparin läsnäolosta kivessä, joka vain myrkytti aivot.

Mutta tämä seikka ei vaikuttanut uskoon helmi ihmeellisiin kykyihin.

Egyptissä malakiitti johtui kiven Hathorista - lajin jatkumisen ja elämän alkamisen jumalatar. Hänet pidettiin pienten lasten suojeluspyhimyksenä. Hänet usein ripustettiin lasten kehtoihin suojelemaan lapsia vaivoista, pelottavista unista ja pahoista hengistä.

Maaginen helmi tai sen korut valitaan useimmiten ensimmäiselle lahjaksi lapselle.

Keskiajalla malakiittiä pidettiin voimakkaimpana mustana taisteluna. Hänet lähestyttiin usein koristamaan rakennuksia. Malakilainen kohtasi Athenen temppelin Kreikassa.

Rooman kansa antoi tämän kiven jumalattarelle Venukselle. Tästä syystä nuorten ja naimattomien tyttöjen ei sallittu kuluttaa malakiitin koruja. Uskottiin, että tällaiset asiat voivat houkutella kohtuutonta huomiota vastakkaiseen sukupuoleen naisille.

Tietoja tämän hämmästyttävän kivin ominaisuuksista on videossa.

Ominaisuudet ja edut

Rannekorut näyttävät hyvältä naisten kädensijoista ja korostavat heidän eleganssiaan. Samanlaisia ​​koristeita voidaan yhdistää moniin eri tyyleihin. He pystyvät antamaan kuvan hienostuneista eleganssia ja hienostuneisuutta koskevista muistiinpanoista, joihin muoti naiset ovat niin innokkaita.

Valkoisen, vaaleanpunaisen tai punaisen kullan esiintymiseen voi soveltaa hyvin tyttöjä. Nämä kauniit jalometallit ovat viime aikoina hurjasti suosittuja.

Kauniilla mineraalilla on erilaisia ​​ominaisuuksia, joita kuluttajat rakastavat niin paljon. Se voi muuttaa väriä sen omistajan mielialan mukaan.

Antiikin aikoina uskotaan, että malakiitilla on suojaavia ominaisuuksia. Kauniista rannekkeista, jotka on valmistettu tästä kivestä, voi pelastaa ladyn kateellisten ihmisten ja vihollisten negatiivisesta energiasta.

Kauniit tuotteet auttavat sen omistajaa pääsemään eroon rasittavista ajatuksista ja tarpeettomista yhteyksistä. Monet naiset huomasivat, että malakiitti-rannekkeen hankkimisella he kehittivät himoa muutokseen ja omistautumiseen, jota heiltä puuttui.

Kyky on myös kyky saada positiivinen vaikutus naisten terveyteen. Sillä on myönteinen vaikutus lisääntymisjärjestelmään. Ihmiset uskoivat, että malakiitti pystyy helpottamaan synnytystä.

Asiantuntijat sanovat, että tämä kivi vähentää säteilyn haitallisia vaikutuksia ja imee kaikki negatiiviset aineet ympäristöstä ja ihmiskehosta. Näiden ominaisuuksien parantamiseksi helmi on suositeltavaa sijoittaa kupariin.

laji

Malachiittia on useita. Kivet eroavat toisistaan ​​väreissä ja sävyissä.Yhden helmi-mallin kuviossa voi olla useita luonnollisen vihreitä värejä kerralla.

On olemassa käsitys, että kiven parantumismahdollisuudet riippuvat suoraan värikontrastin kirkkaudesta.

Eri mineraalit ja kuviot.

Malakiitin malleja on useita:

 • struistye;
 • kuviollinen;
 • kokardi;
 • nauha;
 • loopy.

On olemassa seuraavia kivityyppejä:

 • Turkoosi. Tämä mineraali kuuluu ylempään luokkaan. Jalokivikauppiaat rakastavat sitä erinomaisesta kovuudesta. Tämän ominaisuuden ansiosta helmi on helppo kiillottaa.
 • Muhkeat. Tätä kiviä kutsutaan myös samettiksi. Siinä on rakeinen rakenne, joten se on hieman vaikeampaa jauhaa.
 • Täysin rei'itetty. Tämä helmi on yksi hämmästyttävän kauniista! Toisin sanoen sitä kutsutaan myös kiharaksi. Se on luonteeltaan erittäin harvinaista ja sillä on hyvin epätavallisia kuvioita.

Puhtaan kivennäisaineen lisäksi on myös malakiitin hybridejä lapis lazuli tai chrysocolla. Niitä erottaa kaunis sinivihreä väri. Niiden maagiset ominaisuudet eivät millään tavoin huonone tavallisen kiven ominaisuuksiin.

tarvikkeet

Kaunis ja rikas helmi näyttää hyvältä metallissa. Monet nuoret naiset valitsevat tällaiset koristeet, koska ne ovat erottamattomia upeasta muotoilustaan, joka on mahdotonta olla rakastumatta.

Hopea

Hopea näyttää hyvältä rinnakkain keltaisen, mustan, sinisen, sinisen, punaisen ja vihreän arvokkaiden ja puolijalokivien kanssa. Siksi malakiitti näyttää erittäin vaikuttavalta tämän metallin taustalta.

Malakiitti-rannekkeet, joita täydentävät hopeahousut tai jalometalli-riipukset, ovat erittäin suosittuja. Niiden ulkonäkö ilmentää rauhaa ja hiljaisuutta, joka on niin vähän nykyaikaisessa elämässä.

Kallis ja ylellinen naisten kahva näyttää tuotteita, jotka koostuvat geometrisen muodon suurista kivistä hopearajalla ja kuviollisella koristeella. Tällaiset tuotteet sopivat erinomaisesti illanviettoon ja juhliin.

Kulta

Kultakoruilla, joissa on luonnon helmiä, on ylellinen ja kiehtova ulkonäkö. Ne näyttävät hyvältä naaraskahvasta, jolloin kuva on todellinen tyylikäs ja loistava.

Näitä tuotteita suositellaan houkuttelemaan kypsiä naisia, jotka eivät pelkää houkutella muita.

Vanhempien naisten tulisi kiinnittää huomiota tyylikkäisiin keltaisiin kulta-malleihin. Tämä metalli on huomattava jaloiltaan.

Platinassa

Jos haluat ostaa korkealaatuisia koruja platina malakiitilla, olkaa valmiita jättämään siistin summan korujen salongiin. Tämä metalli on yksi kalleimmista, mutta sen hinta on varsin perusteltu.

Spectacular rannekkeet, jotka on valmistettu kiiltävästä platinasta, kestävät sinut monta vuotta. Ne voidaan siirtää sukupolvelta toiselle, koska tämä metalli erottuu sen lisääntyneestä lujuudesta ja kestävyydestä.

Ulkopuolella platina on hyvin samanlainen kuin hopea tai valkoinen kulta. Mutta sen kirkkaus ja kirkkaus jatkuvat pidemmän ajan.

Mitä kättä he ovat?

Erilaisilla koristeilla, joissa on maaginen kivi, on erilainen vaikutus riippuen siitä, missä ja miten niitä käytetään. Rannekoruilla tilanne on hieman helpompaa.

Hurmaavia esineitä, jotka koostuvat malakiittihelmistä, voidaan käyttää millä tahansa kädellä. Paikkakuntansa sijasta niiden maagiset ja parantavat ominaisuudet eivät heikkene.

Miten valita?

 • Korkealaatuinen ja kaunis lisävaruste on suositeltavaa ostaa korujen salongista.
 • Kiven aitous on helppo tarkistaa: pidä se vain kämmenessäsi. Jos malakiitti on luonnollinen, se ei kuumene. Mutta on olemassa sellaisia ​​kopioita, joita vain todellinen ammattilainen voi laskea. Tästä syystä sinun tulee ottaa yhteyttä kokeneeseen jalokivikauppaan, joka voi määrittää helmi-alkuperän.
 • Kiven ja metallin ei pitäisi sisältää halkeamia, hankauksia ja siruja.
 • Alkuperäisen tuotteen kanssa on annettava todistus, jossa kaikki metalli- ja kivitiedot ovat läsnä. Tällaisia ​​asiakirjoja myönnetään vain erikoisliikkeissä tai korujen kaupoissa.

Miten hoitaa?

Koristelu palvelee sinua pitkään, jos annat hänelle asianmukaisen hoidon ja huolellisen toiminnan.

Malakiitti itsessään on erittäin pehmeää, joten se on helppo vahingoittaa. Älä koskaan puhdista helmiä hankaavilla aineilla: tahnoilla ja hapoilla. Jos haluat pestä sen, riittää tavallisen saippualiuoksen laimentaminen ja upota rannekoru siihen.

Yritä suojata tuotetta äärimmäisiltä lämpötiloilta. Ne vaikuttavat kielteisesti malakiiniin.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet