rannerengas

Bvlgari Rannekorut

Bvlgari Rannekorut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Bvlgarin rannekoru ja sen houkuttelevat puolet
 2. suunnittelu
 3. Snake-kokoelma
 4. Arviot

Jokainen nainen haluaa aina näyttää tyylikkäästi ja valitsee siksi parhaiten itselleen, brändin vaatteista koruihin. Eri juhlapäivinä juhlat, Bvlgarin rannekoru on juuri oikea tapa. Itse asiassa hänen hienostuneisuudensa ansiosta hän näyttää upealta naiselta, eikä sitä voida unohtaa.

Bvlgarin rannekoru ja sen houkuttelevat puolet

Bvlgarin korujen erikoisuus on selkeä geometria. Täällä ei näy koristeellisia muotoja, erilaisia ​​kiharoita, värejä ja arkkeja. Masters yritti korostaa jokaista tuotetta, jotta se näyttää rikkaammalta, joten kaikki korut on valmistettu samasta kivestä. Ei ole välttämätöntä, että tämä yritys tuottaa malleja eri tyyppisistä kristallin muotoilusta.

Bvlgarin korut tunnetaan XIX-luvulta lähtien. Ensimmäisen tuotteen teki kreikkalainen Sotirio Bulgari. Aluksi kaikkien tuotteiden materiaali oli hopeaa. Jo tämän vuosisadan lopussa Sotirio avasi yhdessä poikiensa kanssa koruja myymälän, joka on edelleen miellyttävä asiakkailleen.

Mestarit yrittävät jatkaa kreikkalaisen perustajan aloitteita ja noudattaa samaa roomalaista tyyliä, jossa voit ajatella modernisuuden elementtejä. Kaikki tuotteet on esitetty eri kokoisista neliöistä ja ympyröistä. Antiikin tyyli rakastaa kaikkea raskautta, joten Bvlgarin korut valmistetaan massiiviseksi.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tuotteet ovat raskaita. Valmistajat huolehtivat tästä, ja tämän takia tämän tuotemerkin korut, jokainen tyttö, nainen ei tunne heitä itseään, mutta ne ovat kaikkien nähtävissä. Tämä on tärkein tehtävä, jonka jewelers itse asettui.

Tästä brändi ei myöskään näe ohutta ja pieniä määriä kivituotteita. Valmistajat yrittävät tehdä kaikki mallit tyylikkäiksi, joten siellä on paljon kiteitä ja muita kiviä. Tällaiset koristeet luotiin alun perin eliitille, joka yritti kaikin tavoin korostaa niiden merkitystä ylemmässä yhteiskunnassa.

Bvlgari-korujen erottamiskykyä voidaan erottaa sillä, että jokaisella tuotteella on merkki. Tämä merkintä kertoo, että koriste on alkuperäinen. Merkintä on kirjoitettu etureunan ympyrään tai tuotteen reunaan. Jos mallilla yrityksen nimi alkaa suurella kirjaimella ja kirjoitetaan kahdesti rombin (piste) kautta, tällaista koristelua voidaan pitää aitona.

Tämän merkin rannerenkaita voi nähdä seuraavista:

 • kulta;
 • platinaa;
 • hopea.
8 valokuva

suunnittelu

Tämän tuotemerkin tuotteita ei voi koskaan kutsua vaatimattomiksi. Valmistajat ovat aina pyrkineet korostamaan koruja, ja he tekivät sen hyvin, sillä Bvlgari-yhtiö alkoi levitä ympäri maailmaa ja oli korkealla tasolla korkean yhteiskunnan keskuudessa.

Jokaisen rannekkeen muotoilu on ainutlaatuinen, joten kauniin korun omistajien ei pidä huolehtia siitä, että he kohtaavat jotain tällaista.

Ensinnäkin suunnittelija-rannekkeet näyttävät pehmeiltä, ​​mutta samalla veistoksellisilta. Bvlgari-rannekkeet on koristeltu timanteilla tai värillisillä kivillä. Tämän merkin mallit korostavat omistajansa rohkeutta ja hienostuneisuutta.

Snake-kokoelma

Snake-kokoelma on tullut suosittu ympäri maailmaa sen suurenmoisuuden ja omaperäisyyden ansiosta. Tässä kokoelmassa näet:

 • käämitys ja joustavat muodot;
 • eri jalokiviä.

Miksi käärme tuli tämän kokoelman museoksi? Kyllä, koska tämä eläin on inspiraation lähde kaikille kulttuureille eri aikoina. Käärme aiheuttaa tiettyä pelkoa, viisautta, kunnioitusta ja loistoa. Tämä sen rakenteesta johtuva matelijaolento voi luoda illuusion liikkumisesta kohti tavoitetta.

Historiasta tiedetään, että joissakin Aasian maissa he uskovat edelleen, että käärme houkuttelee vaurautta. Idässä he ostavat tällaisia ​​rannekkeita, jotta he voisivat suojautua pahalta ja pahalta.

Jos kosketat muinaisen Rooman historiaa, niin tiedetään, että Aphrodite (rakkauden jumalatar) oli aina käärme rannerengas. Hän uskoi, että tämä symboli symboloi kauneutta, kiusauksen alaista. Cleopatra valitsi myös asuilleen käärmeen muotoisen rannekkeen ja uskoi, että juuri tämä kokonaisuus voisi suojella häntä pahoista aikeista.

Italian talo Bvlgari tuotti ensimmäisen käärmeen muotoisen rannekkeen jo kuusikymmentäluvulla. Se tehtiin nimenomaan Kleopatran kuvaamiseen. Ja sen jälkeen mestarit alkoivat tehdä tavallisten rannekkeiden lisäksi myös Snake-rannekkeita. Ja tässä he eivät menettäneet, sillä nämä rannekkeet ovat kysynnässä, ja tähän päivään asti. Jokainen nainen, tyttö, haluaa korostaa hänen luonnettaan.

Tällaiset rannekkeet ovat tulleet suosituiksi niiden hienostuneen muotoilun ansiosta, joten voit käyttää niitä paitsi maallisilla puolueilla myös päivittäisillä päivillä.

Katsokaa kuinka upea nämä rannekkeet näyttävät!

Käärmeiden rannekoruissa käytetään seuraavia materiaaleja:

 • keltainen kulta;
 • safiiri;
 • rubiini;
 • timantti;
 • Emerald;
 • emali;
 • lapis lazuli;
 • turkoosi.

Valmistajat eivät lakkaa hämmästyttämästä uusista kokoelmista, ja siksi tämän merkkituotteen rannerengas täyttää monien vuosien ajan naisten toiveet.

9 valokuva

Arviot

Bvlgari-rannekkeiden omistajat sanovat, että tuotetunnisteessa näkyvä hinta on sen arvoista. Monet tytöt, jotka tulevat salonkiin, valittivat, että joidenkin muiden merkkien korut aiheuttivat ärsytystä keholle, joten sen jälkeen, kun hän oli lukenut tämän yrityksen Internetistä, he halusivat yrittää saada jotain.

Ostettuaan Bvlgari-tuotteesta naisten sukupuoli on tyytyväinen, koska tällaisilla koristeilla on mahdotonta jäädä huomaamatta. He voivat korostaa kunkin rannekkeen omistajan hienoa makua.

Tietenkin kustannukset ovat korkeat, mutta se on täysin yhdenmukainen rannekorujen laadun ja suunnittelun kanssa.

Toinen onnellinen:

 1. Valtava valikoima rannekkeita.
 2. Monissa malleissa on suuria alennuksia.
 3. Alkuperäisyys ja erilaisuus muiden merkkien kanssa.

Korukivet rannekkeet hohtavat paitsi auringossa, myös keinotekoisessa valossa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet