kengät

Naisten talvikengät, joissa on paksut pohjat

Naisten talvikengät, joissa on paksut pohjat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. malli
 3. Väriliuokset
 4. tuotemerkkejä
 5. Mitä käyttää?
 6. Vinkkejä valintaan
 7. Upeat kuvat

Muodikkaita talvikenkiä, joissa on paksut pohjat, edustavat karkea näköinen muunnelma ekstravagantista kengästä, jota voidaan käyttää vähintään joka päivä. Monet muoti-naiset rakastavat tätä vaatekaapin osaa, koska tytöillä tuntuu olevan turvallinen, turvallinen ja tyylikäs riippumatta siitä, mitä talvi on.

Demi-season- tai talvimallit, joissa on paksunnetut pohjat, mahdollistavat muodikkaiden kuvien luomisen sekä ylimitoitetuilla vaatteilla että klassisilla päävaatteilla. Mutta kaikki ei ole niin yksinkertaista, kun valitset "karkeat" kengät. Sinun täytyy tietää, miten yhdistää ne pääkaapin elementteihin, mitkä ovat niiden edut.

piirteet

Mitä eroa on korkealla alustalla olevien saappaiden välillä?

 • Kengät, joissa on liukumaton pohja, ovat mukavia ja uskomattomia käytännöllisyyksiä. Huolimatta monien mallien julmasta ulkoasusta ne näyttävät rohkeilta ja lähes painottomilta jalka. Mukavampi ja joustava pohja mahdollistaa paremman mukavuuden. Samalla kengät ovat elastisia ja kestävät ulkoisia sääolosuhteita.
 • Mallin yläosa voi olla nahkaa tai nahkaa. Pohja on yleensä valmistettu termoplastisista elastomeereistä. Tällaisten kenkien valikoima innostaa luomaan kaikkein eloisimmat ja alkuperäiset kuvat. Paksu pohja suojaa täydellisesti tasaisilta pakkasilta. Mallit ovat hyvin suojattuja ja valmistettu vesitiivisistä materiaaleista.

Se ei vaikuta paradoksaalilta, mutta karkean muodin kengissä tytöt näyttävät vieläkin tyylikkämmin ja naisellisemmilta.

 • Paksu liukumattoman pohjan saappaat, jotka esiintyvät ensimmäistä kertaa eurooppalaisessa näyttelyssä ja sitten putiikkeissa, aiheuttivat epäselvän reaktion muotimaailmassa. Jotkut muoti naiset pitivät heistä heti, toiset suosivat perinteisempiä trendejä muodikkaiden kenkien malleissa. On myönnettävä, että kaikki eivät ole kiinnostuneita karkeista kenkien ääriviivoista, mutta tämä on sen erikoisuus.

malli

Tyypillisiä talvikenkiä, joissa on paksut pohjat, voidaan valmistaa klassisella tyylillä tai olla värikkäiden kenkien suunnittelijamalli.

Niissä voi olla pyöristetty tai hieman terävä nenä. Joissakin tällaisten kenkien malleissa on paksu kiinteä tai kohokuvioitu pohja, kun taas toisissa on tasainen kantapää. Samasta tyylistä valmistetut kengän mallit kuuluvat nykyään yhteen tai toiseen muodikkaiden asioiden ryhmään.

Harkitse näitä malleja.

Maalatut mallit alustalla tai paksulla pohjalla

Jotkut näistä kengänmalleista näyttävät enemmän kuin nilkkasaappaat. Näyttävän kuvan luo tyylikäs jalkakenkä. Esimerkiksi täällä voit korostaa Riekerin kenkiä.

Nahkakengät turkista

Tällaisten saappaiden mattapinta ei tarvitse parempaa hoitoa. Siksi kengät on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön.

Tyylikäs paksu-pohjainen korkokengät

Tällaisessa mallissa tunnetaan kuvitellisuus ja viittaus kuvan poikkeukselliseen naisellisuuteen, joka on visuaalisesti korostettu, mutta ei raskasta. Fashionistasin kiinnostusta houkuttelee muodikas lisävaruste piilevällä kiilalla.

Väriliuokset

Muodikkaita ja tyylikkäitä talvi-naisten saappaita on perinteinen väri - musta, harmaa tai ruskea. Lisäksi nykyään muodikkaat naiset voivat löytää myyntiin mielenkiintoisia kontrastivärisiä malleja, kun kengän yläosa ei välttämättä vastaa väriä pohjaan (paksu pohja).

Extravaganttiset saappaat paksulla pohjalla, joissa on kontrastiväriset värit, ovat erittäin kiinnostavia nuorten fashionistas.Voimakkaammat sävyt - musta, ruskea, harmaa, tummansininen, universaali, ne voidaan yhdistää muodikkaisiin, kirkkaampien värien lisävarusteisiin.

tuotemerkkejä

Kuuluisien muotitalojen suunnittelijat pystyvät luomaan mielenkiintoisimmat mallien paksut pohjat. Niitä ovat muun muassa seuraavat:

 • Nike,
 • Hunter;
 • timberland;
 • crocs;
 • ECCO;
 • Columbia.

Monet suomalaiset saappaat, joissa on paksu ja kestävä pohja, kiinnittävät huomiota itseensä, ja ne ovat valoisa lisä rentoon ulkoasuun.

Mitä käyttää?

Kenkämallit, joissa on kiinteä, tiivistetty pohja, sopivat hyvin työhön, juhliin tai jopa päivämäärään. Saappaat yhdistetään moniin kuviin, mukaan lukien romanttiset. Esimerkiksi hän näyttää hyvältä yhdessä virtaavan mekon kanssa.

Mallit, joissa on paksut pohjat, voidaan käyttää yhdessä:

 • Housut suoraan leikattu;
 • farkut;
 • shortsit;
 • Lyhyt mekko ja hame;
 • Mekot, keskipitkät.

Erilaisten mallien ansiosta voit luoda sekä kirkkaita että rohkeita kuvia ja viihtyisiä, klassisia jousia. Joka tapauksessa nämä kengät pysyvät muotisuunnassa pitkään.

Vinkkejä valintaan

 • Karkeita kenkiä valittaessa korostetaan mallin laatua ja luotettavuutta. Niiden tulisi olla yhtä mukavia jokapäiväisessä kulumisessa ja satunnaisilla talvimatkoilla, esimerkiksi kävelylle.
 • Kenkien valitseminen edellyttää, että kenkien nahkainen yläosa ja helpotuspohja eivät tee kuvaa kovemmaksi. Mallin yläosa voidaan valmistaa eri materiaaleista, pinta voi olla matta tai lakkaa. Kun valitset paksuja pohjallisia kenkiä, varmista, että kiinnität huomiota kengän kokoon, pohjan muotoon ja korkeuteen. Sen tulisi olla tiukasti kiinni kengän pohjassa.
 • Värillisten kenkien valinta on ehdottomasti yksilöllinen. Tässä tapauksessa on syytä viitata muotimerkkien luetteloihin, jotka pysyvät trendinä.

Upeat kuvat

Upeat mustat saappaat, joissa on traktorin pohja ja lakattu pinta, ovat erinomainen vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön. Pohjan stabiilisuus saavutetaan jakamalla kuorma jalkaan.

Vaihtoehtoinen vaihtoehto ensimmäiselle pakkaselle palvelee muodikkaita mustia saappaita, joissa on paksut pohjat ja mokka. Näissä kengissä voit kävellä turvallisesti tai käydä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet