kengät

Vedenpitävät saappaat

 Vedenpitävät saappaat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. malli
 3. Väriliuokset
 4. Vinkkejä valintaan
 5. Mitä käyttää?
 6. Upeat kuvat

Suosittujen tuotemerkkien vedenpitävät jalkineet lasketaan sukkille paitsi sateisessa säässä myös pakkasessa. Tällaisissa saappaissa on kätevää mennä töihin, pohja on paksu kulutuspinta, ja yläosa voi olla sekä nahkaa että mokkaa. Yleensä kengillä on kumitettu pohja vedenpitävyyden lisäämiseksi.

piirteet

Vedenpitävät saappaat on suunniteltu lähes kaikkiin tilanteisiin. He eivät voi pelätä mennä ulos kylmä sateinen päivä tai talvella slush. Modernin muotoilun ja uusien teknologioiden ansiosta vedenpitävät kengät ovat saaneet uskomattoman suosion. Mikä on hänen salaisuus?

Vedenpitävien saappaiden tärkein etu on, että ne suojaavat ja suojaavat jalat, jolloin ne pysyvät kuivina missä tahansa säässä.

malli

Laaja valikoima vedenpitäviä kenkiä talvella tai kauden ulkopuolella voit valita parhaan vaihtoehdon luotettavista laitteista. Valitun mallin käytännöllisyys, kestävyys ja kestävyys voidaan testata käytännössä. Hermeettiset vedenpitävät kengät voivat olla joko tasaisella pohjalla tai pienellä kantapäällä.

Vedenkestävien kenkien mallit eivät tällä hetkellä melkein poikkea tyyliltään kausikengistä. Tuotemerkit vedenpitävät saappaat eroavat malleista:

 • Merrell Atmost (Merrell-brändi) eroaa samankaltaisista kengistä, koska ne tarjoavat ilmanvaihtoa tuotteen sisällä, eivät salli jalat hikoilla. Malli kalvoineen on valmistettu korkealaatuisesta nahasta. Ne kuluvat iloisesti vuorausmateriaalin joustavuuden vuoksi. Mallin pohjalliset on valmistettu antiseptistä vaikutusta omaavasta materiaalista ja estää epämiellyttäviä hajuja.
 • Timberlanin Brewstah Side-Zip -mallikengät on valmistettu aitoa nahkaa, jossa on rakeinen rakenne. Kengissä on erityisiä lisäkappaleita kulumisen helpottamiseksi (kun kengät on poistettava nopeasti / levitettävä). Sivuketju ei anna kosteuden tunkeutua tuotteeseen, mikä poistaa kostutuksen.
 • Vedenpitävien kenkien malli Outventure Yeti (tuotemerkki Outventure) erityisellä kalvolla eliminoi veden pääsyn kenkiin. Mallin suojaamiseksi on olemassa puskurit ja kumiosat. Kieli on kätevästi ommeltu sisäpuolelta, nyöritys kiristää kenkiä tiukasti, joten ei ole vaaraa, että jalkoja kostutetaan tänne.
 • Columbia Silcox II Waterproof OH (Columbiasta) ovat suosittuja, koska niillä on erottuva muotoilu ja korkeat pohjat saumattomasti. Muita tiiviysjalkineita ovat teipatut vedenpitävät koostumukset.

Suositut vedenpitävien kenkien merkit:

 • crocs;
 • ECCO;
 • Merrell;
 • Outventure;
 • Columbia;
 • Nike,
 • Hunter;
 • Timberland.

Joka vuosi muotimerkkien luettelo laajenee, minkä ansiosta voit tehdä tietoisemman valinnan, kun valitset pitkäikäisen käytännön mallin. Nämä voivat olla turisti-saappaita tai vain lämpimiä kenkiä joka päivä.

Väriliuokset

Nykyaikaisen vedenpitävän saappaiden väri ilmaistaan ​​muodikkaina mustina, ruskeana, punaisina, keltaisina. Eri värien kenkien mallien avulla voit valita kengät mieltymysten mukaan. Nykyään monet muodikkaat naiset ja fashionistas tutkivat värityyppinsä ja keskittyvät mukaviin väreihin vaatteissa ja kengissä.

Siten sesongin ulkopuolella etusija voidaan antaa kirkkaammille sävyille tai tulosteille. Naisten talvikengät ovat yleensä yhtenäisiä - musta tai valkoinen. Päätös on edelleen ostajalle.

Vinkkejä valintaan

Valitsemalla vedenpitävät saappaat lapsille ja aikuisille, ostajat odottavat saavansa takuita pitkän palvelun, laadun, hyvän ulkonäön muodossa.

Vinkkejä vedenkestävien tuotteiden valintaan ovat seuraavat:

 1. Materiaali on suunniteltava suuremmalle kuormitukselle. Tämä vaikuttaa tuotteen suorituskykyyn. Jokaisen valitun mallin on täytettävä kengän perusparametrit lämpöjohtavuuden, kosteuden kestävyyden ja kulumisen kannalta. Se, että saappaat ovat raskaita, eivät aina osoita niiden voimaa ja luotettavuutta. Jokapäiväiseen elämään ne ovat melkein sopimatonta. Pikemminkin se on mahdollisuus vaellukseen.
 2. Kun valitset vedenpitäviä ja kestäviä kenkiä, on tärkeää keskittyä mallin pohjaan. Tässä se on paksumpi kuin muut mallit, jossa on erillinen kulutuspinta. Mallit, joissa on tasaisemmat ja ohuemmat pohjat, liukuvat ja eivät pysty suojaamaan sateelta.
 3. Vedenkestävien saappaiden tarkastaminen edellyttää, että kenkä on kiinnitetty tukevasti. Ehkä tämä on tärkein kriteeri vedenpitävien kenkien valinnassa. Mallin hankinnan tarkoituksenmukaisuus riippuu kiinnikkeiden laadusta ja kireydestä. Se ei saa kulkea kosteutta tai muodonmuutosta jatkuvan kosketuksen tai veden kanssa.
 4. Voit valita kosteutta kestävät kengät. Niinpä sinun pitäisi kiinnittää huomiota itse kengän reunaan (korkea, matala), pohjan paksuuteen, kielen pituuteen ja siihen, miten se on ommeltu (sisältä tai ulkopuolelta). Bootin profiilin on vastattava muodikkaan muotoilun nykyaikaisia ​​vaatimuksia.

Kun ostat toiminnallista kenkää, on tärkeää kiinnittää huomiota moniin vivahteisiin ja yksityiskohtiin. Loppujen lopuksi tämän kengän pitäisi kestää enemmän kuin yksi kausi.

Mitä käyttää?

Vedenpitäviä kenkiä ei voida pitää romanttisena suuntauksena. Siksi, kun valitset heille vaatekaappi, on parempi keskittyä mukaviin kenkiin tyylikäs rento tyyli. Farkut, leggingsit, villapaita, lämpimistä materiaaleista suoraan leikattu hame. Päällysvaatteista sopii puisto, urheilu leikattu takki, katettu takki tai untuvatakki.

Kuvaa luodessasi emme saa unohtaa varusteita - korkki, runko, kärki, huivi.

Upeat kuvat

Vihreät vedenpitävät saappaat auttavat sateisena. Eristysjalkojen vuoksi tällainen malli on suojattu luotettavasti. Malli soveltuu sekä sesongin ulkopuolisiin sukkiin että ensimmäisen pakkasjakson ajaksi.

Erinomainen vaihtoehto vedenpitäville kengille - ruskeat kengät urheilulliseen tyyliin. Voit mennä pitkään kävellä puistoon. On mukavaa ottaa jalkineet mukaasi matkalle, jos sääennuste herättää epäilyksiä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet