kengät

Vans lumilautailukengät

Vans lumilautailukengät

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Brändin historia-pakettiautot
  2. Lumilautakenkien perusmallit

Kiistaton johtaja, yksi kokeneimmista yrityksistä, laatu, erittäin luotettava laite - kaikki nämä sanat amerikkalaisyrityksen Vansin tuotemerkistä. Yrityksen laajasta valikoimasta löydät lumilautailun saappaat, joista saamme tietää paremmin tänään.

Brändin historia-pakettiautot

Yhtiö sai kuuluisuutensa vuonna 1966, kun se alkoi tuottaa kenkiä rullalautailuun. Ajan myötä tuotevalikoima on kasvanut huomattavasti ja teollisuus- tuotteiden - jalkineiden, vaatteiden, asusteiden - luetteloon on tullut laaja valikoima urheiluun suuntautuvia tuotteita.

Useimmissa tämän yrityksen malleissa on lisäominaisuuksia, jotka puolestaan ​​houkuttelevat sekä ulkona harrastajien että urheilulajien urheilun ammattilaisia. Yksi Vans-ammusten ominaisuuksista on Recco-pelastusjärjestelmän käyttö.

Lumilautakenkien perusmallit

Aura-malli

Klassinen esimerkki naisten lumilautailukengistä on Aura-malli. Valmistuksessa käytettävät tekniikat antavat mahdollisuuden tuntea ajaa täysin lumisella rinteellä. Erityinen joustava sisäkappale sallii rationaalisesti taivutuksen, ja TriFit-tekniikalla saavutetaan täydellinen istuvuus jalkaan. Älä unohda erityisesti suunniteltua sisäpohjaa. Sen tilavuusmuoto kehitettiin ottaen huomioon ihmisen jalkojen anatomiset ominaisuudet, mikä antaa lisää tukea tuki- ja liikuntaelimistölle.

Mantra

Seuraava malli Mantra on alun perin suunniteltu lumilautailun aloittelijoille. Mutta ammattimaiset urheilijat pysähtyvät heille yhä useammin, kun katsottiin suppeasti hankkeessa toteutettuja teknisiä ratkaisuja.

Näissä kengissä jalat ovat miellyttäviä, ja sekä pöydällä että maahan liikutettaessa ei ole liiallista hikoilua, luotettavaa kiinnitysjärjestelmää ja, mikä tärkeintä, riittävää hintaa. Kaikki tämä on Mantran rivillä.

Kolmikerroksisella ulkopohjalla on erinomainen jäykkyysjärjestelmä, jossa painotetaan etu- ja takavyöhykkeitä.

Sisäkenkä ei ole myöskään jäljessä sovellettujen innovaatioiden määrästä. Trifit Linerin oma kalvoteknologia tarjoaa harmonisen lämmönvaihdon ympäristön kanssa - jalat eivät jäätyä edes ohuilla fleece-sukilla. Nilkkasuojaus aikaansaadaan ylimääräisillä jäykillä inserteillä.

Vans Mantra - edullinen malli, mutta ainutlaatuinen lumilautailukenkien malli.

Hei vakio

Ammattilaisten freeriders-arvioiden mukaan Hi-standardin lumilautailukengät ovat yhdistelmä tyylistä ja tekniikasta. Malli on tullut markkinoille vuonna 2016, ja se on yleistynyt. Kengissä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, joten voit tehdä henkeäsalpaavia temppuja. Valmistajan suunnitelmien mukaan kengissä on korostettava urheilijan alkuperäistä tyyliä ilman, että radalla on vakautta. Kuten monien kilpailujen kokemus on osoittanut, he onnistuivat.

Encore

Encore-lumilautailukengät ovat yksi vaikeimmista. Varustettu luotettavalla kaapelijärjestelmällä, istuu luotettavasti jalalla. Ajatellaan myös pieninä hiuksina (kaapelin kiristysjärjestelmä ei menetä kuluttajaominaisuuksiaan jopa vuosien käytön jälkeen).

Luonnollisten ja keinotekoisten materiaalien yhdistelmä antaa alkuperäisen ilmeen. On turvallista sanoa, että Encore-sarja on talviseikkailujen loputtomilla kentillä!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet