Nilkkurit

Nilkkurit - muodin trendit

Nilkkurit - muodin trendit

liittyä keskusteluun

 

Nilkkurit ovat naisten kenkien muodin suuntaus. Ne ovat kenkien ja saappaiden yhdistelmä. Tällaiset kengät ilmestyivät muodikkaassa Olympusissa niin kauan sitten, mutta jo onnistui voittamaan muotialan fanien sydämet. Tyylikkäät mallit ovat toiminnallisia, esteettisiä ja niillä on omat edut.

7 valokuva

piirteet

Nilkkurit saivat nimensä pituuden vuoksi. Hän tuskin peittää nilkansa eikä pääse vasikkaansa. C käännetty englanniksi "kengät nilkkaan." Tämä on tällaisten kenkien pääpiirre.

Nilkkurit sopivat useisiin vuodenaikoihin. Ne ovat sopivia kesällä, syksyllä ja keväällä. Usein muodikkaat naiset käyttävät tällaisia ​​kenkiä talvikenkinä. Tämä on kengän etu ja se on suosittu. Kullakin kaudella omien materiaaliensa ja tyylinsä ovat tärkeitä.

Ulkoisesti tällaiset kengät näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Samalla se on erittäin mukava ja käytännöllinen. Mukavan kengän, tasaisen kantapään ja pohjan anatomisten ominaisuuksien ansiosta kengän kuormitus jakautuu tasaisesti. Näin voit vähentää jalan ja selkärangan painetta.

Jalan korkein kiinnitys nilkkakorkeuden takia tarjoaa kauniin kulun ja estää jalka luistamasta kengässä.

Kenkäjalkineiden mallien valinta on erilainen. Tavaramerkit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja, jotka täyttävät vaativimmat mieltymykset.

Tämä jalkine on yleinen ja lähestyy kaikkia vaatteita ja tyylin eri suuntiin. Se yhdistetään tiukkaan klassiseen, yrityskuvaan, romanttiseen tapaan, urheilukuvaan, ylelliseen iltapuvuun ja törkeään tapaan.

Nilkkurit pidetään naisellisimpina kenginä, ja ne soveltuvat mistä tahansa iästä. Ensemblen esineiden valtava valikoima näyttää näyttävältä ja sopivalta.

Runsas valikoima materiaaleja antaa sinulle mahdollisuuden valita tyylikäs uutuus, jossa otetaan huomioon muodin trendit ja maku. On niin monia vaihtoehtoja, että joskus valinta vaikeutuu. Kukin materiaali on suunniteltu erityistapauksissa ja siinä on laaja väripaletti.

Mallien suunnittelulla ei ole rajoja. Vaihtoehdot voivat olla ytimekkäitä, mielikuvituksellisia, romanttisia tai järkyttäviä. Suunnittelijat käyttävät monipuolista sisustusta yksinkertaisista lisäyksistä kiteiden ja turkislisäkkeiden sijoittajiin.

Todelliset väriratkaisut

Nilkkasaappaiden väripaletti on monipuolinen. Se riippuu kengän määränpäästä ja valitusta tyylistä. Suunnittelijat tarjoavat paljon vaihtoehtoja jokaiselle kuvalle.

Älä menetä asemiaan klassisesti: mustat, ruskeat ja beige -mallit ovat vanhentuneita. Heille lisättiin sininen, smaragdi, suklaasävy ja aistillinen burgundinen väri.

Valkoinen sävy heijastuu taustaan, mikä antaa valoisat ja rikkaat värit. Tämän kauden malleissa se yhdistetään pääasiassa mustaan. Pohja on valkoinen ja pohja, kantapää ja kantapää ovat mustia.

Kultaiset, hopea-, koralli- ja punaruskeat sävyt ovat yleistyneet. Lila, violetti ja minttu sävy ovat yhtä kysyttyjä.

Muotituloksissa suosituimpia värejä ovat kukka-aiheet ja eläinten maalaukset (eläin- ja matelija iho). Merkittävimmät luonnolliset sävyt. Kissan ja leopardin värit ovat muita aiheita huonommat. Snake-teema on monipuolisempi ja sitä edustaa joukko vaihtoehtoja. Kauden uutuus on abstraktia tulosteita bohon tyyliin.

tarvikkeet

Materiaalin valinta riippuu vuodenajasta. Sesonkiaikaan käytetään yleisesti luonnon- tai tekonahkaa, mokkaa, nubukkia ja veluuria. Usein malleja lämmitetään ja koristetaan turkisilla.

Kesän nilkkasaappaat on valmistettu ohuista luonnollisen nahan, mokkan ja tekstiilien lajikkeista.Koska kudottu pohja tuotannossa käytetty denim, sametti, mesh, pitsi, satiini, satiini, puuvilla. Materiaalin rakenne voi olla matta, lakka, metallinen kiilto ja kuvioitu. Tämän kauden metalliset sävyt ovat kirkkaita ja kylläisiä.

Sametin ja mokkan mallin trendissä: tällaiset tekstiilit näyttävät näyttäviltä ja kalliilta. Nämä kankaat ovat kauden suosikkeja samettisen ja jaloisen ulkonäön ansiosta. Nämä kengät ovat muodissa useamman kuin yhden kauden ajan.

Alkuperäiset näköiset nilkkurit, joissa on rei'itetty nahka. Tämä materiaali on hyvin suosittu tänään, ja sitä verrataan kuohuvilla kiteillä koristeltuun pitsi-kankaaseen.

koristelu

Kuuluisilla tavaramerkeillä on asianmukainen ja tarttuva muotoilu. Koristeeksi voidaan käyttää koristemuotoja, ulkopohjaa tai materiaalin koostumusta.

Tiiviimpiä vaihtoehtoja koristavat metalliosat, soljet, nauhat, renkaat, vyöt ja joustavat nauhat, jotka helpottavat kenkien asettamista päälle ja pois.

Luovat innovaatiot koristavat usein piikkejä, kiharat viivat. Usein tällaisissa malleissa aksentti muuttuu epätavalliseksi kirkkaaksi pohjaksi, kuvitteelliseksi kantapääksi ja yhdistelmäksi eri materiaaleista.

Kylmän kauden mallien suunnittelu on erilainen maltillisuus. Painopiste on käytännöllisyydessä. Nykyään vyöt ja soljet ovat muodissa.

Erilliset juhlat erikoisjuhlia varten ovat sisustuksen anteliaampia. Ylellisimmät häätmallit. Täällä muotisuunnittelijoiden fantasia ei rajoita. Ne koristavat kengät hajallaan irtonaisia ​​kiteitä, kultaa ja hopeaa sekä monikerroksisia sifonkikukkia.

Saappaat tai nilkkurit?

Päättää, mikä on muodikas: saappaat tai nilkkakengät, sinun täytyy edetä mieltymyksistäsi ja muodin suuntauksista. Vastaus on yksinkertainen: jokaisella mallilla on etunsa. Tämä kysyntä tekee kengistä suosittuja.

Kun valitset vaihtoehdon talvella, sinun pitäisi valita saappaat: ne ovat lämpimämpiä, pitempiä ja turvallisempia, jotta jalat pysyvät lämpiminä kylmältä ja tuulelta. Ne ovat paremmin eristettyjä ja peittävät suurimman osan jaloista. Nilkkurit ovat hyviä kesä- ja demi-kauden kengille.

Todelliset mallit

Muodikkaat tyylit eroavat muodosta, korkeudesta, ainoasta, kantapäästä ja muotoilusta. Suunnittelijat suosittelevat valitsemaan elämäntapaan perustuvia laatumalleja. Kenkien tulee olla tyylikkäitä ja mukavia. Laadukas materiaali pidentää merkittävästi tuotteen käyttöikää säilyttäen pitkään näkyvän ulkonäön.

Pohjan muoto on kantapää, kiila tai lava. Erilliset tyylit poikkeavat laajasta yläkulmasta.

Kantan muoto voi olla monipuolisin: ohut hiusneula, paksu versio, tasainen, pyöreä, matala, korkea, leveä ja poikkeuksellinen suunnittelija. Erittäin suosittuja malleja, joissa on viisto kantapää.

Hiusneulalla

Nämä mallit ovat tyylikkäimpiä. Viime vuoteen verrattuna niiden muotoilu on hieman aggressiivinen: kapea sukka on jälleen muodissa. Ero edellisistä kausista on nastan korkeus: nykyään se on hieman pienempi.

Kauden suuntaus on kantapään mallit, joissa on avoin kantapää. Tällöin usein tyyli voi olla erilainen vyöt ja sisustus, koristavat tuotteen takana. Yksi suosittujen nastojen tyylistä, jotka ovat kontrastivassa värissä ja sivupiirissä pudotuksen muodossa.

Demi-season -mallit voidaan koristaa turkis-kettuilla tai pesukarhuilla. Nämä kengät näyttävät muodikkailta ja kalliilta. Fur trim-kesän ja demi-kauden kengät ovat suosittu ja lähellä jokaisen vaatekaapin klassikoita.

Turkishihmojen lisäksi muotisuunnittelijat koristavat nilkkasaappaita, jotka ovat pienikokoisia. Yksittäiset tyylit on eristetty lampaiden turkista.

Paksut korot

Tämä tyyli sijoittuu ensimmäisenä suosion riville. Nämä nilkkasaappaat ovat yleisiä ja ovat valloittaneet miljoonien naispuolisten fanien sydämet ympäri maailmaa. Vakaa kantapää paremmin kuin muut analogit jakavat kuorman jalka- ja selkärangan. Tämä riippuu koko kuvan käytännöllisyydestä ja luottamuksesta.

Samalla malli ei ole huonompi kuin tyylikkyys ohuille hiusneuloille.

Miellyttävät syksy-talvikauden kengät ovat tyyliä laajalla kantalla ja isolla alustalla. Jos valitset yhtyeen oikeat kohteet, kengät eivät punnita keulaa ja korostavat naarasjalan hoikkuutta.

Nämä mallit eivät rajoita matkan kulkua ja luonnollisuutta. Koron pituus ja leveys voivat vaihdella. Muoti on vakaat geometriset vaihtoehdot kantapäälle: kolmio, trapetsi, kartio, neliö ja suorakulmio.

pohja

Suosituin pohja on malli, jossa on traktorin kulutuspinta. Hän näyttää hieman julmalta, mutta seksikäs. Suunnittelu voi olla alustalla tai suurella liikkeellä. Vapautuksen syvyys vaihtelee ja riippuu kaudesta. Tänä vuonna tämän helpotuksen lisäksi olivat massiiviset metalli- soljet.

Muotimerkkien tärkein trendi on tulossa eri korkeuksien alustalle. Se on hieman samanlainen kuin 80-luvun tyyli, mutta se on tyylikäs. Ihanteellinen vaihtoehto olisi kohtuullinen korkeus ja paksu kantapää. Tällainen tyyli lisää visuaalisesti kasvua ja on mukava käyttää.

kiila

Nämä vaihtoehdot ovat saamassa suosiotaan, ja ne ovat samankaltaisia ​​kuin korot. Karkealla alustalla voi olla sinetöityjä saumoja. Jos lomake oli aikaisemmin tutumpi, nykyään tyylit, joissa on harhaanjohtava kalvo etuosan ja kantapään välillä, ovat tärkeitä. On parempi, jos säiliö on sama sävy nilkkakengillä. Tämä saa aikaan jalan pidentämisen vaikutuksen.

Katutyyliä vaativista vaatteista voit valita vaihtoehdon leveällä kiilalla. Tällainen malli on mukavampi kuin kantapää, ja taitavan muotoilun ansiosta tällaiset kengät näyttävät tyylikkäiltä ja muodikkailta.

Upeat kuvat

Emme saa unohtaa, että saappaat ovat omilla vivahteillaan. Ne voivat visuaalisesti lyhentää jalat, joten ne eivät sovellu lyhyille jaloille. Tämä johtuu siitä, että kenkä on kirkas linja nilkan päällä.

Tänä vuonna muoti sanelee omia sääntöjään. Nykyään tyyliä tulisi ajatella pienimmän yksityiskohdan mukaan. Kuvan ei pitäisi olla huolimaton. Yhdistelmän tärkein trendi on kenkien yhdistäminen viereiseen siluettiin.

Nilkkurit eivät ole yhdistettynä tilaviin, pitkiin päällysvaatteisiin ja klassisiin housuihin. Turkin takit ja pitkät takit on parempi korvata sadetakkeilla ja untuvatakkeilla reiteen puolivälissä. Nilkkurit, joissa on takki, näyttävät tyylikkäästi.

Keltainen takki, jossa on musta takki, tunika ja lyhyet housut, auttaa laimentamaan vadelma-saappaat. Jos kenkien kantapää on neliön muotoinen ja rakenne on kiiltävä, kuva on kirkas ja näyttävä. Voit lisätä sen pieneen pussiin, jossa on ketju.

Minttu- ja karkkisävyt voivat laimentaa tylsää syksyä. Alustan kengät voivat olla samat kuin hyppääjä. Kevyet koralli-farkut ja hiekanvärinen untuvatakki sopivat heille. Pieni kermanvärinen käsilaukku on harmoninen lisävaruste.

Avoimet ja matalat tyylit yhdistyvät täydellisesti lyhyisiin hameisiin, shortseihin, mekkoihin.

Emerald nilkkasaappaat, joissa on terävä varvas, ovat menestyksekäs kokonaisuus, joka koostuu lumivalkoisesta tunikasta ja samankaltaisesta sävystä koostuvista shortseista, ja lyhyt viitta samalla äänellä kuin kengät.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet