Ompelu ja vaatteiden sisustus

Miten ommella pusero: kuviot ja mestarikurssit

Miten ommella pusero: kuviot ja mestarikurssit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Basic hihaton pusero kuvio: askel askeleelta ohjeet
 2. Mallinnus puserot baski
 3. Miten simuloida sifonki kesämallia?
 4. Malli hajua
 5. Katkaise kätesi helposti ja nopeasti "Carmen"
 6. Kuviot puserot, joissa on litteä hiha ja lepakko
 7. Malli, jossa on kauluksen keinu: mestariluokka aloittelijoille

Pusero on todellinen naisten malli, jonka pitäisi olla yksi tärkeistä osista modernin tyylikkään naisen vaatekaapissa. Monipuolisuutensa ansiosta se sopii eri muodin trendeihin ja yhdistyy moniin tyyleihin. Monet mallit - klassinen, basky, bat-tyyli, jossa on tyhjennetyt hihat, joissa on kääntyvä kaulus ja monet muut - mahdollistavat jokaisen tytön valita oikean mallin ja ommella sen omin käsin, heidän kykyjensä ja toiveidensa mukaan.

Basic hihaton pusero kuvio: askel askeleelta ohjeet

Tieto menetelmästä, jolla pääkuvio valmistetaan kangasta leikkaamalla, avaa tien monimutkaisempien mallien ompelemiseen hihat ja erilaiset koriste-elementit. Ennen kuvion rakentamisen aloittamista sinun on mitattava seuraavat parametrit (numerot on ilmoitettu esimerkiksi ja selkeys vaiheittaisessa piirrosrakenteessa):

 • Selkä (pituus vyötärölinjaan, cm) - 40.
 • Olkapää (pituus, cm) - 15.
 • Kaula (puoliympyrä (kaula), cm) - 20.
 • Rintakehän yläpuolella oleva alue (puoliympyrä (PO yli rinnan), cm) - 46.
 • Rintakehä (puoliympyrä, cm) –50.
 • Lonkat (puoliympyrä (Hip), cm) –52.

Käyttämällä parametrejasi tietyn kokoisen vaatteen keskiarvojen sijaan voit olla varma, että pusero istuu tarkasti kuvassa.

Valmisteluvaihe - verkko

Piirrä suorakulmio MNPK (helpottaaksesi merkitä vasemmassa yläkulmassa olevat kirjaimet myötäpäivään) seuraavilla puolilla:

 1. MN: n ja KP: n sivut ovat yhtä suuret kuin rinnassa ja 5 cm koosta riippumatta. Esimerkiksi 50 cm: n parametreissa määritellyillä parametreilla sivujen pituus on 55 cm, mikä on tulevan puseron leveys.
 2. MK: n ja NP: n sivut ovat takaosan ja vyötärön pituuden summa ja 18 cm koosta riippumatta. Esimerkiksi 40 cm: n parametreissa määriteltyjen sivujen pituus on 58 cm.
 3. Määritä käsivarren syvyys - se on yhden kolmanneksen rintaohjelmistoparametrin ja 4 cm: n summa, joten yllä olevan kuvan avulla kädenreiän koko on 21 cm.Se voidaan mitata laskettu etäisyys M: n päähän segmenttiä MK pitkin ja antaa tuloksena oleva piste G. Piirrä rinnakkainen MN-segmentti NP-puolen leikkauspisteeseen ja määritä esimerkiksi G1.
 4. Määritä vyötärön taso. Tätä varten mitataan selän pituus M: n päässä (esimerkin parametreissa se on 4 cm) MK-puolella ja määritä saatu kohta B. Piirrä siitä rinnakkainen MN-segmentti leikkauspisteeseen NP-puolen kanssa ja merkitse se mukavasti, B1.

Rakentaa kuvioita takaisin puseroita

 1. Mittaa G-pisteestä oikealle segmentti, joka vastaa yhden kolmannen rintakehän ja 3 cm: n summaa, jolloin segmentti on 20 cm.Jos merkitsee segmentin pää pisteellä G2, josta sitten vedetään suora ylöspäin rinnakkain MK-puolen kanssa leikkaamaan yläosan MN. O-kirjaimen leikkauspiste. Tämä on pussin takaosan leveys.
 2. Pisteestä G2 mitataan oikealle segmentti, joka vastaa yhtä neljäsosaa rintaohjelmistosta - tämä kuvio on yhtä suuri kuin 13 cm. Segmentin pää on piste G3, ja segmentti itse näyttää puseron kädenreiän leveyden.
 3. Pisteestä G1 mitataan MK: n sivulle yhdensuuntainen segmentti, joka koostuu yhdestä sekunnista rinnassa ja 0,5 cm - se on 25,5 cm tehtyjen mallimittausten mukaan. Segmentin pää on piste W.
 4. Mittaa G3-pisteen kohdalta sama segmentti, jonka pituus on 25,5 cm ja jonka pää on piste O1, leikkauspiste segmentin MN kanssa, kun haluat soittaa O2-kirjaimelle. Yhdistä pisteitä O1 ja W.

Niinpä puseron hyllyn nousu on rakennettu:

 1. Etsi segmentin G2-G3 keskiosa, merkitse löytynyt paikka G4: ksi. Pienennä siitä kohtisuorassa segmenttiä KP kohtaan, kohtaa kohtisuoraa kohtaa tämän segmentin kanssa R: llä ja segmentillä BB1 B2: ksi. Näin pussin sivuseinä ilmestyi.
 2. O-G2- ja O2-G3-segmentit jakautuvat neljään identtiseen segmenttiin, joten saamme lisää merkkejä suoran olkahihnan ja kädenreiän rakentamiseen.
 3. Laajenna O-G2- ja O2-G3-segmentit 1 cm alaspäin, tuloksena olevat päät yhdistyvät - tämä on nimitys kädenreiän laskeutumisesta.

Pääntien merkitseminen:

 1. Pisteestä M mitataan oikealle segmentti, joka on yhtä kuin kaulan kolmasosa ja 0,5 cm, tässä mallissa se on 6,5 cm ja mittaa siitä ylöspäin 1,5 cm: iin ja toisesta 1. Yhdistä löydetty piste pisteen kanssa M sileä taivutuslinja.
 2. Mittaa alas pisteestä O 2 cm alas - tämä on puseron olkapään kaltevuuden taso, jota pitkin rakennetaan olkapään viivan linja.
 3. Piirretään 1,5 cm: n pisteestä, joka on mitattu aikaisemmin kaulan rakentamisessa, pisteen 2 kautta, joka on merkitty merkitsemällä olkapään kaltevuus, piirrä segmentti, joka on käsivarren pituuden summa (niin 14) ja toinen 1 cm (otettu huomioon asianmukaisen sovituksen osalta). Tuloksena oli olkapään leikkaus.
 4. Mittaa pisteestä 1, jakamalla kulma kahteen yhtä suureen osaan, 3 cm.Piste 14, segmentin O-G2 keskellä, vedä kädenreiän kohdat 3 ja G4.
 5. Pisteestä 2 mitataan vasemmalle 2 cm.Pisteiden G4, 2 ja H kautta piirrä viiva, joka muodostaa sivusuunnan viivan.

Etukuvio

Rakennettu seuraavasti:

 1. Mittaa pisteestä W vasemmalle segmentti, joka vastaa yhtä kolmasosaa kaulan ohjelmistosta + 0,5 cm. Esimerkiksi pituus on 7,5 cm.
 2. Mittaa W: n päästä alas segmentti, joka vastaa yhtä kolmasosaa kaulan ohjelmistosta +1,5 cm, ja tässä tapauksessa se osoittautui 8,5 cm: n segmentiksi.
 3. Yhdistä löydetyt pisteet W ja 8,5 cm katkoviivalla, etsi sen keskiosa ja pisteestä W segmentin keskustan läpi pitämällä 7,5 cm: n segmentti.
 4. Yhdistä pisteet W, 7.5 ja 8.5 tasaisella ominaisuudella taivutuksella. Käänteinen pääntie
 5. W1: n päässä mitataan vasemmalle 4 cm, sitten vielä 1 cm alas. Yhdistä W1: n ja 1: n päät. Mittaa pisteestä G1 pääntie + olkapään pituus kaula-aukosta rintaliittimeen - 1 cm. Näytteen mittausten mukaan saatiin 11,5 cm: n segmentti. leikkaa kehitystä rintakehään.
 6. Löydä rivin oikeanpuoleinen segmentti (1 - 11,5) keskellä ja mitata vasemmalle segmentti, joka vastaa rinnan ON: n ja PO: n välistä eroa rinnassa. Näyte osoittautui 4 cm: ksi. Piirrä pisteestä 11.5 - 4 4 vastaava osio oikean viivan suuntaan ja merkitse sen piste O3: lla.
 7. Yhdistä pisteviiva O3 ja segmentin O-G2 keskiosa katkoviivalla. O3: n lopusta mitataan katkoviivalla segmentti, joka vastaa olkapään pituuden ja 4 cm: n välistä eroa (olkapään pituus kaivoksen lovesta rintaliittimeen). Segmentti on 11 cm. Seuraavaksi sinun täytyy yhdistää sen reuna segmentin O2-G3 pisteviivan keskelle. Sitten pisteestä 11 mitataan 2 cm alas ja yhdistetään O3: n kanssa. Näin nimitettiin olkapään pituus rintakehästä hiuspohjan käsivarteen.
 8. Pisteytetyssä segmentissä, joka on vedetty pisteestä 2 O2-G3-segmentin sisäisen erottelun alempaan päähän, etsi keskipiste ja mittaa 1 cm siitä oikealle. Mittaa tästä pisteestä 2 cm, jakamalla kulma kahteen yhtä suureen osaan. Suorita pisteiden 2 ja 1, segmentin O2-G3 alemman jakopisteen, pisteen 0,02 ja G4 segmentin läpi, jotka ovat puseron kädenreiän linja.
 9. B2: n lopusta mitataan 2 cm oikealle. Piirrä segmentti G4: n, 2: n ja R: n kautta, joka on sivusauma.
 10. B1: n päässä mitataan 2 cm alaspäin ja kytkeä pisteen 2 puolelle segmentistä - näin muodostuu vyötärön taso.
 11. P: n pituudesta pidennä NP: n pituus 2 cm: lla ja anna tuloksena oleva pää R1. Yhdistä R ja R1 - muodostivat lonkatason.
 12. 8,5: n loppupäästä, joka näkyy kaulan rakentamisessa, ja pisteet R1, mitataan oikealle 1,5 cm ja yhdistetään lasketut pisteet. Yhdistä se 1 cm ylöspäin yhdistämällä se pisteeseen 8.5. Lisää 3 cm lukkoon. Vyötärön pituus pohjaan kestää 12–18 cm riippuen mieltymyksistä.

Mallinnus puserot baski

Baska - kaunis vaatekappale, joka antaa kuvan naisellisuudesta.Useimmiten se löytyy eri mekko- tai hame-malleista, mutta se sopii myös puseroihin upottamiseen - se osoittautuu samaan aikaan vaatimattomasti ja tyylikkäästi.

Jotta voisimme itsenäisesti valmistaa puseron kuvion, jossa on baska, jossa on frills, paljon vaivaa ei tarvita - jopa aloittelijat voivat tehdä tämän. Mallinnus tapahtuu kuviopohjaisella mekolla.

On tarpeen ottaa huomioon useita piirteitä, joista tärkein - baskikunnan alku on vyötärölinja. Tässä tapauksessa ei ole haitallista muuttaa kuvan visuaalisia suhteita.

Basikkien rakentamisessa on vain kolme tärkeää hetkiä:

 • Ensimmäinen - taliyev-tuck sulkeutuu.
 • Toisen - sulkapallon on oltava leveä ja kääntynyt sivusuunnassa.
 • Kolmas - mallin molemmilla puolilla sinun täytyy rakentaa kolmiulotteisia saumoja helpotuksella, koska ne piilottavat kaikki tikkauksen, rinnan ja vyötärön osat.

Se on kaikki tärkeimmät kohdat, jotka auttavat ilman ylimääräistä vaivaa ommella pusero, jossa on niin tyylikäs elementti kuin baski ja frill.

Seuraavassa videossa voi tarkastella yksityiskohtaisemman mallin mallinnusta baski-puseron kuviosta.

Miten simuloida sifonki kesämallia?

Sifonki on täydellinen materiaali kesän vaatteille. Ohut pehmeä kangas antaa kuvan naisellisuudesta, eleganssista, ilmavuudesta. Sifonki pusero tulee välttämättömäksi vaatekappaleeksi, koska se on yhdistetty kangasta ja klassista leikkausta, ja se soveltuu sekä illalla kävellen että toimistotehtäviin.

Tämä piirustus sisältää useita klassisen puseron leikkauksen koriste-elementtejä:

 • Leveät hihansuut ja hihansuut.
 • Pysyvä kaulus.
 • Taitokset sijaitsevat kaulassa ja hartioissa.
 • Erittäin leveät käsivarret.

He koristavat varovasti tiukkaa siluettia ja tekevät siitä sopivamman tytöille ja nuorille naisille.

Järjestelmän valmistelu askel askeleelta:

 1. Jättäkää vyötärön päällä oleva kuvioihin perustuva pusero, jolloin etuosan pituus on vain lantioon asti.
 2. Kauluksen keskeltä mitataan 12 cm alaspäin. Pidä tankoa 3 cm leveä, leikkaa ja leikkaa se neljästä osasta erikseen.
 3. Merkitse olkapäälinja, joka poikkeaa ensisijaisesta rakenteesta. Voit mitata tämän 2 cm: n etäisyydellä olkapäästä oikealle ja mitata puseron sivusta 2 cm vasemmalle ja sitten ylöspäin 7 cm: n suuntaan, piirrä sileä suora viiva taivutuksella.
 4. Uusi leikkauslinja hihoille, kun liität olkapään ja pussin sivupisteen. Sen lisäksi sinun täytyy piirtää 8 cm leveä mansetti (ompelun jälkeen se on kaksi kertaa pienempi). Leikkaa se irti ja erota se erikseen.
 5. Ketjun pohja on myös kaksinkertainen, joten sinun täytyy leikata se 14 cm leveäksi ja pituus on yhtä suuri kuin lantion koko.
 6. Kuvio koko ääriviivan takaa, kaulaa lukuun ottamatta - se on piirrettävä eri tavalla ja lisäksi rakennettava piirros telineeseen.

Rakenna jalusta:

 1. Rakenna suorakulmio ABCD = EFGH, jonka sivut EF ja GH ovat yhtä suuret kuin pääntie ja sivut EH ja FG ovat 4 cm.
 2. Mittaa pisteestä G ja pisteestä F 0,5-1 cm ylöspäin. Vedä reunojen EF ja GH keskipisteistä vastaavia suoria viivoja kaulukseen.
 3. Lämpökangas auttaa vahvistamaan kauluksen sisäpuolta.

Nidonta (vaiheet):

 1. Sivusaumat pyyhkäisevät käsivarteen asti.
 2. Ompele puseron alaosa 4 mm: n välein ja vedä se sitten vasemmanpuoleiseen linjaan, järjestä taitokset tasaisesti.
 3. Tee pohjalukko tukevammaksi käyttäen ohutta lämpökudosta, taita etuosat yhdessä puseron kanssa, tartu siihen ja ompele se sitten. Käännä sitten kaksoiskulma ulospäin, silitys, avaa avoin reuna ja tee viiva.
 4. Kierrä liuskojen osat etupuoliskoon, jotka on tiivistetty lämpökudoksen avulla Rintakoruissa puserot kasvattavat toisiaan osittain (esipakattu) liuskat ja myös vilkkuvat.
 5. Kierrä paneelit ylösalaisin, lakaise ne, kaada ne viipaleiksi, kiinnitä ne uudelleen ja tee viiva ulkoreunojen reunaan.
 6. Molemmissa puolissa puserot tekevät taitoksia.Pyyhkäise olkapään saumat ja sitten ommel.
 7. Ompele hihansuut käsivarsiaukkoja pitkin, taita ne ulospäin valmiita taiteviivoja pitkin niin, että ne pyörivät kädenreikään molemmin puolin. Irrota jäljellä oleva reuna ja salli se.
 8. Käännä hihansuut olkapään saumoihin, kiinnitä ne hieman ja vedä.
 9. Käsittele kauluksen osia lämpökudoksella.
 10. Ompele neljä kaulusta silmukalle, lakaise ne oikealle.
 11. Ompele kaulus ja ommel kolmella viivalla.
 12. Kaavi silmukoita ja ompele painikkeita.
7 valokuva

Malli hajua

Tuoksu, jossa on haju, näyttää hyvältä hameilla ja farkuilla, ja se sopii eri tilanteissa. Yleensä tällainen malli on ommeltu pitkähihainen versio, koska pääntie on melko syvä, ja tässä tapauksessa ei ole tarpeen avata ylimääräisiä runko-osia.

Hihansuissa hihansuissa on huomaamaton ja siisti tyyli.

Tämän mallin pääelementti on haju. Se on ommeltu välttämättä kiinnikkeellä, koska se ei ole itsessään suunniteltu suljetun muodon säilyttämiseksi ja se voidaan avata milloin tahansa, mikä on sen rakenteen piirre. Pitkänomainen selkänoja tekee puserosta näyttävän klassisen tyylin paidasta ja edessä on joustava sauma, jonka ansiosta kangas voi ripustaa vapaasti.

Lisäämällä tavanomaiseen kuvioon muutamia välttämättömiä elementtejä, saat erikoisen ja monitoimisen asian, joka sopii mihin tahansa naisten vaatekaapin osaan. Tarkempaa videokuvaa kuviosta voidaan tarkastella alla:

Katkaise kätesi helposti ja nopeasti "Carmen"

Style "Carmen" ei ole vahingossa nimetty espanjalaiseksi. Tämä nimi viittaa meihin Espanjaan, nimittäin hänen flamenco-tanssityyliinsä, jossa vaatteiden yläosa on tehty pääntie, joka avasi hartiat ja oli koristeltu monilla ruffleilla. Hän kääntyi tänään jokapäiväiseen elämään.

Tällaisella kauluksella varustettu pusero on ommeltu hyvin ja nopeasti ja sopii myös aloittelijoille, mutta leikkauksen yksinkertaisuus näyttää erittäin vaikuttavalta.

Räätälöinti tapahtuu seuraavasti:

 • Taita leikkauksen ja etuosan etupuoli toisiinsa, pilkkoa tulevan leikkauksen ja ompeleen viereen kolmen merkityn sivun kanssa. Leikkaa molempien osien viivojen väliin. Kääntämällä sisäänpäin, silitys leikkaa reunoja pitkin. Sitten taivutus kääntyy 0,75 cm. Ompele leikkausten etuosa reunoja pitkin.
 • Tee saumat sivuille + hihat. Ompele lyhyet leikkaukset molempien hihojen reunoja pitkin.
 • Lanka, jossa on usein kapea siksak-pyyhkäisy alempien osien yli hihojen ruffleilla. Anna leikkauksen painaa väärään puoleen, ompele pitkin taitoslinjaa pienellä tiukalla siksakilla, katkaise ylimääräinen ylitys ulospäin.
 • Täytä röyhelöt hihojen yläreunasta alareunaan, ompele pohjaan.
 • Ompele hihat kädenreikään. Anna saumojen lakaista ja rautaa.
 • Peitä paksu, kapea siksakpi, joka on leikattu kaulasta. Anna sen olla silityspuoli ulospäin, etupuolella, jotta saat pienen tiheän siksak-linjan, katkaise ylimääräiset päästöt sisäpuolelta.
 • Rauta liuskan saumat kiristysnauhan sisäpuolelle, lyhyt- ja pitkittäisleikkauksiin. Kiinnitä nauha sisäpuolelta, kohdista kaikki reunat, ommel merkinnän mukaan.

Vedä jouset 0,5 cm: iin ja aseta ne kiristysnauhaan.

 • Käännä hihansäätö ylös ja ompele 1,5 cm reunasta.

Kuviot puserot, joissa on litteä hiha ja lepakko

Bat-tyyliset asiat, joissa on vapaat tyhjennetyt hihat, istuvat vapaasti eivätkä rajoita liikkeitä. Tällaiset mallit tekevät kudoksen pehmeistä käyristä johtuen kuvan feminiinisemmäksi ja pehmeämmäksi. He painottavat erityisesti tyttöjen käsiä. Vapaa leikkaus sopii kaikenlaisiin kuvioihin, niin ohuet kuin suuret naisetkin.

Tällaisen mallin ompelu ei ole myöskään vaikeaa, mutta yksinkertaisuus ei tarkoita täällä olevan tyylin puuttumista, vaan pikemminkin tyyli on yksinkertaisuus.

Ompelutarvikkeet:

 • Neuleet 1,5 m leveä ja pituus mukaan lukien pussin etu- ja takaosan pituus sekä helmassa, hihnassa ja hihansuissa vielä 40 cm.
 • Hihansuut ommellaan suorakulmioista, joiden sivut ovat 14 cm, ja rannekkeen ympärysmitan pituus + 6 cm.
 • Pohjakuvio

Hihna ommellaan pituudeltaan lantiosta riippuen - jopa 100 cm - tämä on 1,5 m, 100 cm tai hieman enemmän - se on 1,7 m. Korkeus on myös 14 cm, kuten hihansuissa. korvaus ja helma.

Valittaessa kankaita ompelemista varten kannattaa miettiä, mihin vuodenaikaan tietty malli valmistetaan.

Kesällä sifonista, pellavasta tai puuvillasta valmistetut mallit näyttävät kauniilta - ne päästävät ilmaan kuumassa säässä, jolloin iho voi hengittää ja säätää kehon lämpötilaa. Syksyllä sopiva vaihtoehto on neulottu kangas, velouri tai kasmirmatto.

Holkki voi olla eri pituinen, yleensä kesällä kestää lyhyemmän ja viileän sään - pidempään. Universaali pituus - ¾, se näyttää edullisimmalta tällaisissa malleissa, mikä tekee kaunista painoa käsille.

Malli, jossa on kauluksen keinu: mestariluokka aloittelijoille

Pusero, jossa on kääntyvä kaulus - rintakehän ympärillä - on jo pitkään ollut yksi naisten kehittyneimmistä vaihtoehdoista. Siinä korostetaan myönteisesti kaulan ja dekolttialueen linjaa, jossa korostetaan päätä, joten sinun pitäisi huolehtia puseron lisäksi kampauksesta ja meikistä.

Tämä on yksinkertaisen leikkausmallin malli, mutta se vaatii vain vähän huomiota verhon merkintään, joten henkilö, jolla on vähän tai ei lainkaan osallisuutta ompeluun, voi selviytyä siitä.

Ompelukangas tulisi helposti peittää, on parasta käyttää pehmeää kudottua kangasta. Panne antaa jopa yksinkertaisimman leikattu puseron juhlaillen.

materiaalit:

 • Kangas 1,4 m leveä ja noin 1,3-1,5 m pitkä (puseron pituuden, hihojen ja tukien mukaan);
 • 3-4 lankaa lankoja (työliitokset, siksak ja ylilukitus);
 • Crayon ja sakset;
 • Interline.

vaiheet:

 • Ota sopiva pohja puserolle ja siirrä se paperille (voit ottaa sen valmiiksi sellaisenaan ja piirtää sen yksittäisten mittausten mukaan).
 • Leikkaa tikka vyötärölle.
 • Leikkaa rintaliina, siirrä se pois ja varmista. Piirrä tuloksena oleva kaavio uudelleen toiselle paperille.
 • Ohjausviivasta vetää lävistäjäviivoja etuosan keskelle (tuck-ratkaisun mukaan).
 • Mittaa haluttu katkaisu ja jaa tuloksena oleva luku kahtia.
 • Siirrä kuvio kankaaseen. Täällä on tärkeää saada sileä olkapää ja jättää saumahyvityksiä.
 • Leikkaa kaikki yksityiskohdat ja ompele ensin selkänojan yksityiskohdat (kirjoituskoneen avulla sinun täytyy käsitellä reunat siksakilla). Ensin palataan takaisin ja edessä, esikäsitelty flizelinom. Ompele, sileä saumat, anna silitys edessä ja ommella 1-2 mm: n etäisyydellä reunasta. Seuraavaksi kääri näkymä väärälle puolelle ja höyry, leikkaa ylimääräiset reunat.
 • Kohdista etupuoli ja etu- ja takapuoli taittamalla ne ulospäin. Pyyhkäise hihassa puolet olkapään linjan etäisyydestä ja jaa loput kankaasta kolmeen samankaltaiseen niskan suuntaan. Kopioi toisella olalla ja ommel.
 • Käsittele etuosan liitosreunat molemmissa osissa yhdellä saumalla ylilukolla. Sisäpuolen takaosan kiinnittäminen yhdistää saumat olkapäähän ja kiinnitä manuaalisesti.
 • Pujota hihat niiden reikiin.
 • Käsittele puseron ylälevyn pohja.

Jos osoittautuu, että neuleet ovat poikittaissuunnassa, se on kiinnitettävä siksak-ompeleella, jotta se ei ulotu koko ajan. Käsittele sama sauma ja holkkien pohja. Se on kätevää, koska se ulottuu vähän eikä räjähtä.

Pusero on valmis!

Tämäntyyppisen kaulan puseroita on erilaisia. On malleja, joissa on lyhyet hihat, jotka sopivat paremmin kesälle. Mielenkiintoinen ratkaisu olisi lisätä reunus sivuseinää pitkin, ja lisäksi integroidun kiristysnauhan avulla säätää sen äänenvoimakkuutta.

Muita työpajoja näet seuraavissa videoissa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet