Ompelu ja vaatteiden sisustus

Kuviot puserot lihaville naisille

Kuviot puserot lihaville naisille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Erilaisten mallien mallinnus
 2. Kuvio-puserot, tunikat
 3. Työpajat räätälöinnistä

Tyttöjä, joilla on kaarevia muotoja, ei pitäisi pukeutua muodottomiin vaatteisiin. Asennettu leikkaus vaatteista heikkenee visuaalisesti. Vapaa tyyli antaa mukavuutta ajon aikana.

Tänään kerrotaan, mitä voi ommella tytöille, joilla on erittäin vaikea valita vaatteita.

Erilaisten mallien mallinnus

Tyttöjen, joilla on epätyypillinen hahmo, pitäisi ehdottomasti olla toimisto-puserot vaatekaapissaan. Tällaisten vaatteiden käytännöllisyys on kaikkien tiedossa. Asennetut puserot voidaan yhdistää kaikkiin vaatteisiin: suora hame, housut ja farkut.

Kuvassa on esimerkki pusero-kuviosta. Tyyli on iksellä oleva pitkähihainen pusero.

Seuraava malli on ommeltu täydellisten tyttöjen pukeutumiskuvion perusteella. Lyhythihainen pusero - Erinomainen ratkaisu työhön ja jokapäiväisiin kokouksiin. Puseron pituus voidaan ottaa harkintasi mukaan.

Yksiosainen holkki vähentää ompelupussien aikaa. Hihat ja pohja ovat ommeltu hihassa olevalla saumalla suljetulla leikkauksella. Suu käsitellään kääntämällä.

Pusero kiristysnauhassa varmasti vetoaa naisiin, jotka haluavat vapaata tyyliä. V-kaula-aukko, kauniit yksiosaisen hihan hännät lisäävät jokaisen tytön kuvan.

Viettelevä hihna antaa tytöille mahdollisuuden käyttää suosikkikorujaan. Voit ommella tällaisen upean huipun sopivaksi valmiiksi pukeutuneena. Kuvion pituus on säädetty mieleisesi.

Kuva osoittaa, että ike on leikattu toisesta samanvärisestä kankaasta. Näiden kahden materiaalin yhdistelmä näyttää upealta.

Polka Dot Tunic-pusero leikkautuu kahdessa erässä: selkät ja hyllyt, joissa on yksi leikattu hiha. Vyötärö on koottu kumille. Puseron tyylin avulla voit yhdistää sen kapeisiin housuihin.

Materiaali kaikille luetelluille puseroille, voit valita minkä tahansa: silkki, sifonki, satiini, puuvilla. Satiini pusero sopii juhliin ja juhliin. Silkki, sifonki - jos pusero on suunniteltu juhlia syntymäpäivää, työtä ja opiskelua.

Toimistotyöhön liittyy pitkä harjoitus toimistossa. Silkki- ja sifonki puserot ovat todellinen sauva. Kankaat kulkevat ilmassa hyvin ja kuivuvat nopeasti.

Kuvio-puserot, tunikat

Tunika - yleinen malli kaikille naisille. Pehmustetun olkapään, yhden leikkaushihnan ja v-kaulan puseron tyyli - kolme etua ompeleen tällainen tunika itsellesi.

Piirustus tehdään viivaimella ja kynällä paperilla. Malli sopii ompeluun aloittelijoille.

Hihojen kaulaa ja pohjaa voidaan käsitellä etupuolella tai millä tahansa viistolla. Kontrastin kalteva sisäkuva antaa tuotteelle kauniin ulkonäön. Tämä vaihtoehto on sopiva, jos pääkangas on yksivärinen tai painikkeen väri heijastuu yhdellä kankaan väristä.

Työpajat räätälöinnistä

Kesä kutsuu lämpöä. Naisten vaatekaapissa esiintyy yhä enemmän vaatteita lyhyillä hihoilla.

Leikkaus ei vaadi suuria ompelu- taitoja. Tucksin puute on toinen mahdollisuus kokeilla itseäsi ammattitaitoisena ompelijana. Puseron tyyli poistaa visuaalisesti kuvion ylimääräisen.

Kesämalli hihaton

Miten hihaton puseron luominen alkaa? Tarkemmat ohjeet:

 • Luo piirustus kuviosta paperille, piirrä kuvion pääpiirre lihavoidulla viivalla ja leikkaa.
 • Pyyhkäisemällä ja kaarenreiän syvennyksellä ja paperikuvioinnilla erikseen paperilla. Pinnan leveys on 3 cm.
 • Kangas taittuu puoliosaan kierteen osuutta pitkin.Kiinnitä selkä- ja hyllymallit nastoilla niin, että kankaan keskiosa vastaa hyllyn ja selän keskiosaa. Pyöritä kuviota yksinkertaisella kynällä ääriviivalla. Edelleen kontuurista sinun on lykättävä saumavarauksia. Leikkaa leikkauksen yksityiskohdat.
 • Leikkaa kankaan kangas. Jos materiaalia ei ole riittävästi, se on leikattu osiin. Tässä tapauksessa kaikki osat on ommeltava.
 • Selän keskellä sinun täytyy ommella vetoketju. Takakappaleen yksityiskohdissa, jotta voit leikata vetoketjun pituuden (katso video). Käsittele avoimet osat siksak-ompeleella tai erikoisompeleella.
 • Tack ja ompele pussin ja hartioiden sivut.
 • Kaula ja kaksi käsivartta käsittelevät vastakkain.
 • Hem tuotteen pohja

Miten vetoketju on ommeltu, katso seuraava video.

"Lepakko"

Hihoissa oleva pusero - alkuperäinen tyyli houkuttelee heti huomiota.

Ennen ompelua puserot täytyy valmistaa kuvio. Leikkaus perustuu yleisesti hyväksyttyihin leikkausstandardeihin. Voit lukea tästä edellisen puseron kuvauksessa.

Tee sitten seuraavat toimet:

 • Ompele pusero pitkin olkapäät.
 • Hem-hihansuissa hihansuissa helmassa suljetussa helmassa.
 • Suun käsittelyn kääntäminen. V-kaula-puseron tulee olla selkeä. Kun ompelu on ommeltu, leikkaa pääntien kulmassa oleva kulma (vaikuttamatta koneen ompeleeseen).
 • Heti kun etuosa on ommeltu kaulaan, on välttämätöntä tehdä sisäänpäin kääntyvä reuna. Valmiissa muodossa reunat ovat seuraavat: etu- ja kaulan saumanivelen on oltava sisäpuolella. Puseron katkaisualueen etupuoli on kaunis ja tasainen.
 • On aika vilkaista pussin sivuja. Kohdista hylly ja selkä sivusuunnassa. Ompelun aloittelijoille suositellaan, että ne puukotetaan ompelutapilla. Vedä ja huuhtele sivut.
 • Pohjareuna tunnetulla tavalla.

Paita suora tyyli

Se on osa liiketyyliä.

Miten ommella? Harkitse alla olevia yksityiskohtia.

 • Ompele lattialle ja takaisin.
 • Hyllyssä on napit kiinni. Hyllyn reunan kiinnityslaitteessa, jossa käsitellään nippua flizelinomilla. Podbort - kapea lankku silmukan ja painikkeiden alla. Se on kaiverrettava kahdella yksityiskohdalla. Yhdistämisen ja flizelinin on oltava läsnä. Muuten silmukat ovat himmeitä. Flizelin tekee tasoa silmukoiden ja painikkeiden alapuolella vahvemmaksi ja kestävämmäksi.
 • Ompele sivu- ja olkapuolen sivut.
 • Ompele hihat sivulle.
 • Okat-hihoissa on kokoonpano tai tucks. Hihan poikkeamisen pitäisi sopia paitan käsivarteen. Tucks tehdään tasaisesti kaulan keskeltä. Ohje voi toimia olkapään saumana.
 • Hihansuut on leikattu 3 osaan. Kalvosarja taitettuna alaspäin, kiinnitä kuitukangas. Ompele mansetti suurille reunoille ja sivuille. Tee lovia, leikkaa kulmat ja käänny ulos.
 • Hihansuissa ommeltu mansetti. Kaulus on leikattu 3 osaan: 2 osaa pääkangasta, 1 osa - flizelin.
 • Kauluksen valmistusprosessi on samanlainen kuin hihansuut. Kauluksen etupuolella reunalla voit laittaa koneen ommelta.
 • Ompele kaulus paidan kaulaan.
 • Hem tuotteen pohja.
 • Silitysraudat.
7 valokuva
 • Voit tehdä silmukoita käyttämällä erikoisjalkaa silmukan tai manuaalisen silmukan saamiseksi. Silmukan pituuden on vastattava painikkeen pituutta. Lisää 2-3 mm pituuteen. Lisäys antaa vapaan pääsyn napeille.
 • Leikkaa silmukat pienillä saksilla tai sauman ripperilla.
 • Ompele painikkeet. Kontrasti-painikkeet voivat olla kaunis sisustus tuotteessa.

Tytöt, ole varovainen ja varovainen, kun rakennat malleja, leikkauksia ja ompelun jokaisessa vaiheessa. Sitten valmis asia ilahduttaa sinua joka päivä. Suoraan leikattu pusero voidaan yhdistää minkä tahansa tyylin hameisiin, klassisiin housuihin ja farkkuihin.

Saat tarkempia tietoja siitä, miten äänestäjä on ommeltu, voit videosta.

Ja miten mansetti ommellaan, näyttöön tulee seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet